Annonce:
Annonce:

Angrebet af knivgal far: Lille dreng har alvorlige mén

En dreng på 1,5 år er blevet vækket af koma, men har alvorlige mén, efter han blev stukket ned af sin far i Københavns Nordvestkvarter. Hans 33-årige mor er i bedring

18-årige Jihad Talat greb ind under knivstikkeriet, der fandt sted på Tornsagervej i Københavns Nordvestkvarter forrige måned. (Foto: Klaus Bo Christensen / Redigering: Sarah S. Skrivergaard)
Annonce:
Følg Krimi

Knap halvanden måned efter et brutalt knivoverfald på åben gade, ser det fortsat ikke godt ud for en 17 måneder gammel dreng. Drengen blev sammen med sin mor stukket ned af morens ekskæreste - og barnets far - en 33-årig mand, som var bevæbnet med en urtekniv.

- De er begge to stadig under behandling, og sidste melding vi fik fra hospitalet var, at barnet har fået alvorlige mén, siger politikommissær Hans Erik Raben, Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

- Jeg kan ikke udtale mig om, hvilke type skader der er tale om, men barnet er i hvert fald blevet vækket fra sin kunstige koma, siger han.

TV: Han reddede mor og etårig fra gal knivmand

De alvorlige mén betyder dog ikke nødvendigvis, at den lille dreng ikke kan komme sig. Grundet hans unge alder er der bedre chancer, end hvis hans krop var fuldt udviklet.

Annonce:

- Men man kan ikke på nuværende tidspunkt sige, hvor meget han kan komme sig, siger Hans Erik Raben.

Drengens mor, en 33-årig kvinde, har det til gengæld bedre. Allerede for knap en måned siden var hun i stand til at gå og tale med politiet.

Stak mor og 1-årig ned: 'Han var begyndt at drikke alkohol'

Det voldsomme knivstikkeri skete 12. august på åben gade i Københavns Nordvestkvarter, mens den 33-årige kvinde var på vej hjem, efter hun havde hentet sønnen i vuggestuen.

Den 41-årige stak passede kvinden op tæt ved hendes hjem og stak hende ifølge sigtelsen 10-11 gange i halsregionen, brystregionen, i armen og på skulderen, mens barnet blev stukket adskillige gange i halsen, brystet og ryggen.

Somalier sigtet: Forsøgte at dræbe ekskone og søn med mange knivstik

Formentlig kun på grund af hurtig indgriben var vidner til det brutale overfald, overlevede de begge to. Vidnerne holdt manden fast, indtil politiet ankom til stedet.

Annonce:

Politikommissær Hans Erik Raben fortæller, at politiet er færdige med efterforskningen, og sagen er sendt til juristerne, som skal udforme et anklageskrift mod den 41-årige.

Inden sagen skal for retten skal han mentalundersøges.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: