Annonce:
Annonce:

Familiemedlem til attentatsigtet tippede om løsladelse

Løsladelse af Hedegaards formodede attentatmand er sket til politiets 'store forbavselse og fortrydelse', lyder det

(Foto: Jacob Ehrbahn)
(Foto: Jacob Ehrbahn)
Annonce:
Følg Krimi

Københavns Politi har fået oplysningen om løsladelsen af Lars Hedegaards formodede attentmand gennem et medlem af den sigtedes familie.

Det siger Jens Møller Jensen, som er leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet, i en pressemeddelelse, som netop er blevet udsendt af Københavns Politi.

- Vi mangler endnu at få endeligt bekræftede informationer fra de tyrkiske myndigheder. Men skulle det vise sig, at den mistænkte er på fri fod, vil vi fortsætte vores forsøg på at få den pågældende stillet for en dansk domstol. Og derfor opretholder vi den internationale efterlysning af den mistænkte med henblik på anholdelse og udlevering, siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen.

Advokat: Attentatmand på fri fod i flere uger

Annonce:

Jens Møller Jensen oplyser, at Københavns Politi i august fik oplyst, at den mistænkte var blevet flyttet fra det hidtidige fængsel. Siden har Københavns Politi presset på for at få oplysninger om hvilket fængsel, han var flyttet til.

- For en uges tid siden erfarede vi gennem afhøring af et medlem af den mistænktes familie, at den mistænkte - til vores store forbavselse og fortrydelse - skulle være blevet løsladt. Det skulle angiveligt være sket for et par uger siden. Det fik os til at intensivere vores henvendelser til de tyrkiske myndigheder yderligere, men vi har endnu ikke modtaget svar, siger Jens Møller Jensen.

Politikere rystede over Hedegaard-sag

Den 27-årige blev den 7. november 2013 varetægtsfængslet in absentia, og efter længere tids efterforskning blev han anholdt og fængslet i Tyrkiet den 30. april 2014.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: