Annonce:
Annonce:

Politiet kræver 36-årig fængslet efter motorvejs-ulykke

36-årig udsatte andre for fare ved motorvejsulykke, mener politiet, som kræver ham bag tremmer

Annonce:
Følg Krimi

Står det til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, så skal en 36-årig mand sættes i fængsel i forbindelse med en alvorlig trafikulykke, som søndag aften spærrede motorvejen mellem Sorø og Ringsted.

Politiet fremstiller mandag eftermiddag ved Retten i Næstved den 36-årige mand i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Manden var fører af en bil, som kørte sammen med en motorcyklist.

- Vi mener, at han skal fængsles for overtrædelse af straffelovens paragraf om at udsætte andre for fare. Ud fra de vidneforklaringer vi har i sagen, mener vi, at der er grundlag for det, siger Kurt G. Nielsen fra lokalpolitiet i Slagelse til Ritzau. 

Annonce:

Den 58-årige motorcyklist fra Kokkedal overlevede ulykken, men brækkede ifølge politiet flere ribben. Den 36-årige mand standsede ikke efter sammenstødet, men blev anholdt cirka 30 kilometer længere fremme ad motorvejen.

- Den sigtede er også sigtet efter færdselslovens bestemmelse om at køre fra ulykkesstedet uden at give sig til kende, fortæller Kurt G. Nielsen.

Den 36-årige bliver stillet for en dommer mandag eftermiddag klokken 14. Det sker ved Retten i Næstved.

Ulykken skete ved Fjenneslev mellem Sorø og Ringsted og førte til, at motorvejen blev spærret i østgående retning. På grund af ulykkens alvorlige karakter valgte politiet at tilkalde en bilinspektør, og det betød, at vejen først blev åbnet ved 22-tiden efter to timers lukning.

Trafikken blev ledt uden om ulykkesstedet ved afkørsel 37 Sorø, men de mange hundrede biler, som nåede forbi afkørsel 37, inden omkørslen blev etableret, måtte pænt vente på, at vejen blev åbnet.

Annonce:

- Genåbningen blev forstyrret af, at der var en bil i køen, som brød sammen og holdt og spærrede. Så den måtte hjælpes væk fra stedet, fortæller Stefan Jensen, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Da den 36-årige blev anholdt efter ulykken, var der en 54-årig mand i bilen, som i første omgang også blev anholdt.

- Ham har vi løsladt igen, og han er ikke sigtet i sagen, fortæller Kurt G. Nielsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: