Annonce:
Annonce:

Mand skudt i hovedet - efterforskes som drab

Politiet troede først, at et dødsfald på Amager var selvmord, men et manglende gerningsvåben har fået dem til at efterforske sagen som en drabssag

(foto: Anthon Unger / redigering: Sarah Stilling Skrivergaard)
Annonce:
Følg Krimi

Københavns Politi blev lørdag sendt ud til et dødsfald på Stolemagerstien på Amager i København.

Fundet af flere afskedsbreve i lejligheden indikerede til at begynde med, at stedets 36-årige mandlige beoer, havde begået selvmord i sin egen lejlighed ved hjælp af et skydevåben.

Der var bare et problem.

Gerningsvåbnet var ikke i lejligheden, da politiet fandt liget af manden, og derfor efterforsker politiet nu dødsfaldet som en drabssag. Det bekræfter drabschef ved Københavns Politi, Jens Møller, over for Ekstra Bladet.

Fundet af en ven
Den afdøde mand havde en aftale med en kammerat lørdag formiddag klokken 11, men da han ikke mødte op som aftalt, tog kammeraten hjem til den afdødes lejlighed på Stolemagerstien.

Annonce:

Kammeraten fandt manden død, siddende med blod løbende fra munden og næsen, hvorefter han tilkaldte politiet, som modtog anmeldelsen klokken 12.32.

Som det er praksis ved alle dødsfald, der sker uden vidner, afholdt politiet mandag et ligsyn. Her opdagede retsmedicineren et tre milimeter stort skudhul ved højre tinding. På den baggrund konkluderede man, at afdøde er dræbt med et skydevåben med en mindre kaliber. Enten ved egen hånd eller af en endnu ukendt gerningsmand.

I lejligheden fandt politiet afskedsbreve, der indikerede, at manden havde besluttet at tage sit eget liv, men i forbindelse med ransagningen af lejligheden senere mandag lykkedes det ikke efterforskerne at finde et gerningsvåben.

Dødsfaldet er generelt omgærdet af en masse mystik, fordi der hverken er tegn på indbrud, slagsmål eller drikkelag, som politiet formulerer det.

Ekstra Bladet følger sagen ...

Det var i denne opgang, at politiet lørdag fandt en død mand (Foto: Anthon Unger)
Det var i denne opgang, at politiet lørdag fandt en død mand (Foto: Anthon Unger)

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: