Familie holder mindehøjtidelighed for dræbt knallertkører

Mindes 16-årig på stedet, hvor han mistede livet natten til søndag

16-årige Mahmoud Hussain blev dræbt ved en påkørsel natten til søndag. (Foto: Kenneth Meyer - indsat: Privatfoto)
16-årige Mahmoud Hussain blev dræbt ved en påkørsel natten til søndag. (Foto: Kenneth Meyer - indsat: Privatfoto)

Familien til den trafikdræbte Mahmoud Hussein planlægger en mindehøjtidelighed for den 16-årige - det skriver familien i en sms til Ekstra Bladet.

Ifølge beskeden skal mindehøjtideligheden holdes der, hvor ulykke skete natten til søndag. Familien opfordrer andre til også at møde op. Det sker ifølge planen på søndag kl. 16.

En 43-årig mand er sigtet for uagtsomt manddrab i sagen, fordi han ifølge politiet forsætligt påkørte den 16-årige og en af hans venner, da de to kom kørende på en knallert.

Knallerten var angiveligt stjålet i timerne forud for påkørslen. Her holdt knallerten ved en moske på Dortheavej, hvor den 43-åriges søn havde været til en sammenkomst.

Da han kom ud, var det lille køretøj væk. I den forbindelse kontaktede han sin far, der tog ud og ledte efter knallerten.

Fængslet for uagtsomt manddrab: Ville bare skræmme dem

Tæt ved bebyggelsen Mjølnerparken spottede han de to unge på knallerten.

Ved et grundlovsforhør søndag ved Retten på Frederiksberg erkendte den 43-årige, at han påkørte de to fætre på knallerten. Men han nægtede sig skyldig i uagtsomt manddrab.

Ifølge den sigtede ville han 'skræmme dem lidt, så de stoppede'.

Ifølge politiet kørte den 43-årige mand ind i knallerten, som betyder, at Mahmoud Hussein og hans ven røg af knallerten. Derefter kørte den 43-årige mand den 16-årige dreng over, og det kostede angiveligt den unge dreng livet.

Ifølge politiet kørte den sigtede med 80-90 kilometer i timen på cykelstien, da han ramte knallerten. Den sigtede blev anholdt kort tid efter påkørselen.