Annonce:
Annonce:

Igen: Mand springer over hegnet til Det Hvide Hus

Nok engang har en person forsøgt at komme ind i USA's embedsbolig

Annonce:
Følg Krimi

Det lykkedes sent onsdag aften lokal tid en mand at springe over hegnet til Det Hvide Hus, hvor han dog ikke kom særlig langt, da han blev anholdt af agenter fra Secret Service.

- Hundene fik ham, siger en talsmand fra Secret Service, der har til opgave at passe på den amerikanske præsident og hans familie både i Washington og på rejser.

En video viser, hvordan agenter omringer manden på Det Hvide Hus' nordlige plæne. Efter hændelsen var Det Hvide Hus lukket ned i halvanden time.

Det er anden måned i træk, at en person forsøger at trænge ind i den amerikanske embedsbolig, og det sætter spørgsmålstegn ved, om sikkerheden ved Det Hvide Hus er god nok.

I sidste måned hoppede en person uden videre over hegnet, spurtede over plænen og nået ind gennem dørene til Det Hvide Hus med en kniv på sig.

Dengang garanterede Julia Pierson, chef for Secret Service, at man ikke ville se en lignende hændelse.

- Det, der skete, er uacceptabelt og vil aldrig ske igen, sagde Pierson.

Hun har overfor en komité i Repræsentanternes Hus erkendt, at der generelt har været problemer og fejltrin i Secret Service i de seneste år.

Fejlene omfatter blandt andet, at det i 2011 lykkedes en mand at affyre syv skud mod Det Hvide Hus. Først flere dage senere blev Secret Service opmærksom på, at angrebet havde fundet sted.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: