Annonce:
Annonce:

TV: Her går stjernerappers bodyguards amok på gæsterne

Knytnæverne sad løst, da rapperen Tygas koncert eksploderede i slagsmål

Det gik vildt for sig på Maze torsdag aften.
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget, så tip os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

En velvoksen kasketklædt sort mand i sort t-shirt hæver sin knyttede næve og placerer den lige midt i ansigtet på en splejset mand i hvid t-shirt og samme farve kasket.

Det viser optagelser fra Danmarks dyreste natklub, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af, hvor en rap-koncert natten til fredag som et lyn fra en klar himmel blev forvandlet til et voldsorgie.

Her ser man, hvordan flere gæster bliver væltet omkuld og får nogen på hovedet, da de tilsyneladende har forstyrret den amerikanske stjernerapper Tygas koncertbrag på det eksklusive jetsetsted Maze i København.

Annonce:

Tyga, som er et kæmpe navn i USA, var blevet fløjet ind til den eksklusive natklub og mente ikke, stedets egne dørmænd, som er kendt for i flæng at afvise både gamle og grimme, var nok. Derfor havde han selv medbragt en bunke bodyguards, som en gæst overfor Ekstra Bladet betegner som to meter høje sorte mænd i 130 kilo-klassen.

TV: Pensionist-udsmidning forarger på sociale medier: Luk det lortested

Bad gæster om at gå
Managing partner på Maze bekræfter overfor Ekstra Bladet, at der har været en episode, men har ikke i løbet af lørdagen haft lyst til at lade sig interviewe.

Han skriver dog i en sms, at:

'Vi i torsdag havde en episode til koncerten med den amerikanske rapper Tyga, hvor nogle gæster kom op og toppes med artistens amerikanske sikkerhedsvagter. Det resulterede i at gæsterne blev bedt forlade stedet, samt at koncerten blev kortere end planlagt. Vi er i øjeblikket ved at finde ud af, hvad der helt præcist er foregået mellem de involverede parter'.

Ekstra Bladet har gentagne gange forsøgt at få uddybet voldsepisoden, hvor det ud fra videooptagelsen ser ud til, at nogle gæster får en gedigen omgang bank af de omfangsrige sikkerhedsvagter.

Annonce:

Smed isterninger mod scenen
En gæst beskriver dog over for Ekstra Bladet, at stemningen var høj, da Tyga ud på de sene nattetimer entrerede scenen og gik i gang med sit show.

Klokken var 03.30, ifølge gæsten, som sammen med sine venner havde undret sig over, hvornår showet gik i gang, da rapperen endelig gik på.

Allerede midt under sit andet nummer kastede nogle gæster en håndfuld isterninger mod scenen. Det fik resolut Tygas sikkerhedsvagter til målrettet at bevæge sig ned igennem det tætpakkede publikum imod urostifterne.

Smidt ud af natklub: I er for gamle

Banket ned bagfra
Som videooptagelsen viser sad knytnæveslagene løst på de fuldvoksne mænd, hvis slag mod publikum fik skrigene til at blande sig med pift, råb og uro efter den pludseligt afbrudte koncert.

En mand, som stiller sig op foran en af rapperens sikkerhedsvagter, bliver på videoen banket ned bagfra af en fyr, som formodes at være endnu en af rapperens mænd.

Annonce:

Ifølge den chokerede gæst opstod der et kæmpe slagsmål, hvor Mazes egne sikkerhedsfolk forsøgte at stoppe rapper-slængets tæskehold.

Afvist på grund af grimhed: Har fået spydige blikke og klap

Politi kender ikke til slagsmål
Mens gæsterne, som havde været indblandet i slagsmålet, blev smidt på porten, har det ikke været muligt at få opklaret, hvordan Maze har forholdt sig til Tygas bodyguards.

Københavns Politi blev ikke alarmeret om episoden.

- Det er ikke kommet til vores kendskab. Det er jo ikke altid, vi hører om sådan noget, så jeg har ikke noget at bidrage med, siger Kenneth Jensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

Ved du noget, så tip os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: