Annonce:
Annonce:

Derfor gik livvagter amok på danske klubgæster

Der blev kastet både isterninger og sjusser efter Tyga under koncerten, og det fik hans bodyguards til at gå amok

I denne video ses det, hvorfor rapperens bodyguards gik amok.
Annonce:
Følg Krimi

Da den amerikanske rapper Tyga torsdag aften holdt koncert på Danmarks dyreste natklub, Maze, gik det vildt for sig.

Stjernerapperens bodyguards gik nemlig fuldstændig amok på en gruppe af de mange natklubgæster, og der blev både uddelt knytnæveslag og spark ud.

Ekstra Bladet har tidligere kunne vise en video af episoden, der endte med, at Tyga stoppede sin koncert, og den er voldsom.

Men selvom flere måtte flygte ud af natklubben, så var det ikke helt umotiveret, at de store bodyguards tændte af.

Ekstra Bladet er nemlig kommet besiddelse af en video, der viser, at det var fordi, at Tyga blev ramt af en drink, at hans bodyguards så rødt. 

- Lige pludselig kommer der en drink flyvende mod ham. Heldigvis får han ikke glasset i hovedet, men han får væsken ned af nakken. Derefter stopper han koncerten og slagsmålet bryder ud, siger en gæst, som ønsker at være anonym.

Annonce:

Droppede hits
Stemningen var ellers høj, da Tyga, som er en meget kendt navn i USA, skulle på scenen. Han var dog omkring to timer forsinket, men i følge gæsten gjorde det ikke noget.

- Folk var bare i godt humør, så det gjorde ikke rigtig noget. Men da han så kom på, var der problemer med både mikrofonen og dj-pulten, men det blev heldigvis løst. Men han nåede så desværre kun at spille et kvarter, fortæller den 19-årige gæst.

Flere gange under de 15 minutter afbrød Tyga sin koncert, da folk blev ved med at kaste isterninger efter ham. Men det var først, da der blev kastet et glas, at de store bodyguards gik amok.

- Jeg regner altså ikke med, at når folk har betalt penge for en koncert, at de så begynder at kaste ting efter kunsteren. Det var virkeligt ærgerligt, for han fik slet ikke mulighed for at spille sine helt store hits, siger den skuffede gæst.

Annonce:

Managing partner på Maze bekræftede tidligere på dagen overfor Ekstra Bladet, at der havde været en episode, men han ønskede ikke at blive interviewet.

I en sms skrev han dog:

'Vi i torsdag havde en episode til koncerten med den amerikanske rapper Tyga, hvor nogle gæster kom op og toppes med artistens amerikanske sikkerhedsvagter. Det resulterede i at gæsterne blev bedt forlade stedet, samt at koncerten blev kortere end planlagt. Vi er i øjeblikket ved at finde ud af, hvad der helt præcist er foregået mellem de involverede parter'.

Heller ikke Københavns Politi kender til sagen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: