Annonce:
Annonce:

Sexkrænker fundet: Misbrugte afdøde Nicolaj på nettet

23-årig mand jagtede med falsk profil i fire måneder 12-årig pige på internettet med grove sexkrænkelser og trusler

20-årige Nikolaj Broberg Winther døde tilbage i 2011. Hans billede er efterfølgende blevet til en falsk Facebook-profil, hvor personen bag prøver at chatte med mindreårige piger. (Foto fra Facebook)
20-årige Nikolaj Broberg Winther døde tilbage i 2011. Hans billede er efterfølgende blevet til en falsk Facebook-profil, hvor personen bag prøver at chatte med mindreårige piger. (Foto fra Facebook)
Annonce:
Følg Krimi

Under det opfundne navn 'Marck Hansen' og med et billede af afdøde Nicolaj Broberg Winther som sit eget ansigt på Facebook terroriserede en 23-årig mand igennem fire måneder en 12-årig pige fra Munkebo. Den 23-årige mand forfulgte pigen med grove, sproglige sexkrænkelser og trusler om, at han vidste, hvor hun boede.

Sagen blev omtalt af TV2 Nord i begyndelsen af juni i år, efter at pigens far, Dennis Bostrup, havde anmeldt sexkrænkeren til politiet. Sagen gik dog i glemmebogen hos politiet, der glemte at videregive den til den rette politikreds.

Annonce:

Imens kunne den 23-årige mand - indtil slutningen af juni, hvor politiet endelig tog hånd om sagen - fortsætte med at sexjage og true den 12-årige pige og misbruge afdøde Nicolaj Broberg Winthers billede til stor smerte og frustration for de efterladte til den unge mand. Nicolaj Broberg Winther druknede, da han faldt i Aalborg Havn efter en julefrokost i december 2011.

Døde Nikolajs billede misbruges af pædofil

Nicolaj Broberg Winthers far har tidilgere fortalt, at han syntes, at det var uforståeligt, at nogen kunne finde på at misbruge hans døde søns billede.

- Jeg tænkte 'åh nej'. Det er en skidt ting at blive involveret i, når han nu også er død. Man prøver jo at lægge det hele bag sig, og så bruser det hele op igen, har Nicolaj Broberg Winthers far, Leif Winther, tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Nu er det så, ifølge TV2 Nord, lykkedes Midt- og Vestjyllands Politi at finde frem til den 23-årige Facebook-sexkrænker, der bor i Videbæk i Vestjylland. Han sigtes for blufærdighedskrænkelse mod den 12-årige pige, men vil ikke svare på, hvorvidt han har brugt sin falske profil til at krænke andre børn.

Slettede sin profil

Annonce:

Den 23-årige mand erkender over for politiet at have opsøgt og krænket den 12-årige pige på nettet.

'Marck Hansen' slettede sin profil, efter at sagen blev omtalt af TV2 Nord i juni. Den 23-årige mand har forklaret til politiet, at han stjal billedet af afdøde Nicolaj Broberg Winther fra en tilfældig nyhedshistorie på nettet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til sigtelsen fra faren til den krænkede pige, Dennis Bostrup.

Politiet forventer, at sagen ender som en bødesag. Facebook og Skype vil ikke udlevere den 23-åriges samtaler over internettet, og dermed får politiet svært ved at finde andre mulige ofre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: