Annonce:
Annonce:

Ni anholdt for voldsomme røverier

Under en stor storstilet aktion har Københavns Vestegns og Nordsjællands Politi i dag anholdt ni for flere voldsomme røverier

Annonce:
Følg Krimi

Supermarkeder i Værløse og Ballerup har været hærget af ubehagelige morgenrøverier. Men nu er det forhåbentlig slut, for Københavns Vestegns Politi har i et samarbejde med Nordsjællands Politi anholdt ni formodede røvere på ni forskellige adresser.

- Vi har været 40 mand om at foretage arbejdet, så det har været omfattende, siger politikommissær Michael Sørensen til Ekstra Bladet.

De ni anholdte personer er mellem 17 og 35 år, hvoraf en er fra Ølstykke og resten fra Ballerup-området.

- Vi er stadig i gang med arbejdet, og derfor kan jeg heller ikke fortælle så meget om selve røverierne, og hvor mange der er blevet begået, siger politikommissæren.

Alle ni personer er blevet sigtet for røveri, medvirken til røveri eller hæleri, men syv af personerne forventes løsladt i løbet af tirsdag aften - dog stadig med sigtelsen siddende på sig.

- Med hensyn til deres andel i det her har vi endnu ikke nok beviser for en varetægtsfængsling, men vi undersøger stadig sagen, så det kan sagtens komme på tale, siger Michael Sørensen.

Ved dagens koordinerede ransagnings- og anholdelsesaktion fandt betjentene flere tyvekoster. Blandt andet en Audi, som har været meldt stjålet fra et villaindbrud.

- Vi har være i gang med arbejdet omkring de her røverier i mellem halvanden og to måneder, siger Michael Sørensen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: