Annonce:
Annonce:

Sådan blev Karin dræbt: Fik presset fugeskum ned i halsen

45-årig tiltalt for usædvanligt drab: Bandt elskerinde og dræbte hende med fugeskum i luftvejene

Annonce:
Følg Krimi

For godt et år siden blev liget af den forsvundne 45-årige Karin Barfod fra Ballerup, mor til to, fundet i en container i Ølstykke i Nordsjælland pakket ind i plasticsække.

Den 20. november starter retssagen mod hendes 45-årige elsker ved retten i Roskilde, og anklageskriftet mod den tidligere lastbilchauffør afslører, at Karin Barfod blev dræbt på den mest makabre måde i hans campingvogn i Roskilde.

Mens hun lå bundet med strips, fik hun presset fugeskum ind i munden og ned i halsen.

Skummet blokerer luftvejene

Det klæbrige fugeskum udvider sig kraftigt, så snart det kommer ud af spraydåsen, og blokerer luftvejene. Det bruges normalt til at fuge ved døre og vinduer.

Den 45-årige nægter sig skyldig i drab, men erkender uagtsomt manddrab, fordi han siger, at Karin Barfod døde ved et uheld under en avanceret sexleg.

Karin blev myrdet med fugeskum

Annonce:

Karin Barfod forsvandt sporløst den 22. oktober sidste år og dagen efter låste en bekymret veninde sig ind i hendes lejlighed på Kornvænget 41 i Ballerup. Lejligheden var fyldt med røg, fordi gerningsmanden havde forsøgt at brænde den af.

Men det skete, ifølge anklageskriftet mod den 45-årige, først efter, at han havde dræbt sin elskerinde i campingvognen i Roskilde, som han angiveligt brugte som 'sexhule'.

Den 45-årige far til fire boede sammen med sin hustru, som intet kendte til elskerinden.

Tiltalt for overfald på sønnens kammerat

Efter drabet blev liget pakket ind i plastiksække og kørt til en containerplads i Ølstykke, hvor den 45-årige skjulte det.

Liget blev fundet den 25. oktober sidste år efter at politiet samme dag havde fået varetægtsfængslet den 45-årige, der blev sigtet for drab.

Annonce:

Foruden drab, usømmelig omgang med lig og forsøg på brandstiftelse, er den 45-årige tiltalt for at have hævet 437.000 kr. fra sin svigermors konti og for at groft overfald på sin søns 30-årige kammerat. Han blev lokket til et møde i Boserupskoven ved Roskilde kl. 2.30 om natten tre døgn før drabet på Karin Barfod.

Den 30-årige blev sprøjtet i ansigtet med sort spraymaling og overfaldet med en skovl. Dagen efter blev den 45-årige indlagt på psykiatrisk afdeling, men udskrevet samme dag som Karin Barfod blev dræbt.

Den 45-årige er dog ikke sindssyg, men fundet egnet til almindelig straf.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: