Annonce:
Annonce:

Politiet undersøger trussel om elev-drab i Nørresundby

En skole i Nørresundby fik tirsdag en opringning, hvor en person truede med at dræbe elever

Annonce:
Følg Krimi

En person har tirsdag ringet og truet med at dræbe elever på Gl. Lindholm Skole i Nørresundby. Politiet er talstærkt til stede på skolen, hvor ingen er kommet til skade, oplyser Nordjyllands Politi, som ikke har anholdt nogen i sagen.

Truslen mod eleverne kom klokken 09.43, hvor en ukendt mand oplyste via 112, at "der kommer en og dræber elever på Gl. Lindholm".

- Alt var roligt på skolen, da vi nåede frem. Intet voldeligt har fundet sted, siger vicepolitiinspektør Henrik Skals fra Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi er stadig til stede på skolen i Nørresundby, og politiet opfordrer forældrene til eleverne til at blive hjemme.

- Forældrene kan tage det stille og roligt. Der er stadig undervisning på skolen, siger vicepolitiinspektør Henrik Skals.

Ingen personer er kommet til skade, og der er heller ikke set en gerningsmand.

- Vi har sat gang i en massiv efterforskning for at finde ud af, hvem der har sendt denne besked, siger vicepolitiinspektør Henrik Skals.

- Vi er ved at forfølge nogle spor i sagen, men mere kan jeg ikke oplyse om efterforskningen lige nu, siger vicepolitiinspektør Henrik Skals i en pressemeddelelse.

Eleverne er blevet bedt om at blive på skolen, hvor flere betjente altså også er til stede af sikkerhedsmæssige årsager.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: