Annonce:
Annonce:

Kæmpe menneskejagt efter blodigt knivdrab: Nu er ung mand løsladt

Politiet arbejder stadig på højtryk for at finde de to mænd, der er mistænkt for at stå bag et blodigt knivdrab på en 35-årig mand. Imens er en anden mand netop blevet løsladt

En betjent nærmer sig den knivdræbte mand. Nu efterlyser politiet to mænd. (Foto/redigering: René Schütze/Mikkel Cramon/Martin Lorentsen)
Annonce:
Følg Krimi

En 35-årig mand blev onsdag aften stukket med kniv og dræbt nær McDonald's i den lille nordjyske by Haverslev.

Siden da har politiet været på jagt efter 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen og 24-årige Mohammed Omar Royeq. Og de er fortsat på fri fod.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Vi har kørt på med efterforskningen onsdag aften og natten igennem. Det, jeg kan sige på nuværende tidspunkt, er, at vi fortsat leder efter de to formodede gerningsmænd. Vi udtaler os af hensynet til vores efterforskning ikke om detaljerne i sagen endnu, eksempelvis hvad motivet bag drabet har været, siger efterforskningsleder i sagen, politikommissær Carsten Straszek.

Samtidig melder politiet ud, at de nu har løsladt en 20-årig mand, som ellers blev anholdt i nat klokken 03.00 på en adresse i Aalborg.

Annonce:

- Jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad mandens forbindelse til sagen har været, eller hvad sigtelsen mod ham går på. Jeg kan blot sige, at han nu er løsladt, siger Carsten Straszek.

Mand stukket ned: Drab nær McDonald's-restaurant


Klokken var 21.28, da politiet via alarmcentralen modtog en melding om et voldsomt slagsmål i Industriparken i Haverslev.

Da politiet ankom til adressen - en tankstation – fandt man i nærheden ved en McDonald's-restaurant en 35-årig mand, der var stukket med kniv. Han blev kort efter erklæret for død af en tilkaldt læge. De pårørende til den dræbte er underrettet, oplyser politiet.

Politiet oplyser, at hvis man har oplysninger om, hvor disse to mænd befinder sig, så skal man straks ringe 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: