Atter kast fra motorvejsbro

Politiet efterlyser to gerningsmænd i sag for Nordjylland

Her til morgen har der atter været kast fra en motorvejsbro. Denne gang var det i Nordjylland ved E39-motorvejen udenfor Hirtshals.

Det meddeler politiet i en pressemeddelelse. Her lyder det:

'I dag kl. 07.45 kom en bilist kørende i en personbil på motorvej E39 i nordlig retning, hvor motorvejen krydses af en motorvejsbro hvor vejen hedder Højrupvej.

Den mandlige fører af bilen så at der på broen stod to unge personer hvor den ene havde styrthjelm på hovedet og ved siden af stod en knallert.

Netop som personbilen var ved at passere broen så føreren at personerne begge kastede noget ned mod motorvejen som ramte hans bil på motorhjelmen - hvorved der opstod en række ridser.

Føreren af bilen mente at det var noget grus/småsten der var kastet ned på hans bil.'

Føreren af bilen kom ikke til skade ved hændelsen, skriver politiet.

De 2 personer på broen kørte med det samme væk fra stedet på knallerten og forsvandt i vestlig retning. De beskrives som:

A: Mand, ca. 185 cm og alm. af bygning. Iført sort styrthjelm med sort glas og sort jakke med pelshætte.

B: Mand, ca. 15 – 20 år, ca. 185 cm, muskuløs/lettere kraftig af bygning, dansk af udseende og kort hår. Iført en lys farvet dynejakke.

Køretøj: Scooter (muligvis PGO Hot 50) mørkeblå eller sort med hvid skrift på siden.

Politiets patruljer har været på stedet for at lave sporsikring og sagen behandles i efterforskningscenter Hjørring.

Nordjyllands politi ser meget alvorligt på sagen og efterlyser vidner der kan have set personerne på broen eller har kendskab til hvem de er. Ring venligst 114 hvis du har set eller ved noget.