Annonce:
Annonce:

Avis: Drenge fandt lig i mergelgrav

To drenge ledte efter et sted at fiske, da de opdagede liget af ung, bagbundet mand i mergelgrav ved Herlufmagle.

Frømænd fra Søværnet ledte onsdag efter spor i mergelgraven. Identiteten på den afdøde mand er endnu ikke frigivet af politiet. Foto: Per Rasmussen
Frømænd fra Søværnet ledte onsdag efter spor i mergelgraven. Identiteten på den afdøde mand er endnu ikke frigivet af politiet. Foto: Per Rasmussen
Annonce:
Følg Krimi

Det var to drenge med fiskestænger over skuldrene, som var på opdagelse, der fandt liget i vandhullet ved Herlufmagle, og som siden har sat et større efterforskningsarbejde i gang hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det skriver Sjællandske fredag.

Og drengene skulle til at kaste snøren i vandet, da de i stedet opdagede den unge mand, der lå bagbundet og død i mergelgraven.

Avisen konstaterer også, at manden var tynget ned af vægte, sådan som det har været antydet af flere kilder, som Ekstra Bladet har talt med - dog uden at efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har villet bekræfte dette.

Anmeldelsen til politiet skulle være foretaget af en af drengenes forældre, erfarer Sjællandske.

Mystisk ligfund: Politiet har dykkere i vandet

Større efterforskning

Annonce:

Det var tirsdag eftermiddag, at politiet fik anmeldelsen om fundet af liget i mergelgraven, som ligger midt på en mark ud for Jehovas Vidners Stævnehal nogle hundrede meter nord for Herlufmagle mellem Ringsted og Næstved.

Hele aftenen og om formiddagen onsdag arbejdede politiets teknikere på stedet. De fik hjælp af dykkere fra Søværnet, som ledte efter spor på bunden af søen. Der blev også ledt efter spor med metaldetektorer i et større område omkring vandhullet, ligesom helikopterdroner affotograferede søen og dens omgivelser.

Søren Ravn-Nielsen har hidtil holdt kortene tæt til kroppen, men han har forklaret, at politiet betragter ligfundet som en drabssag. Det er blandt andet ansporet af, at den afdøde mands hænder og fødder var kneblet sammen.

Drabs-ekspert: Det kan liget i mergel-graven afsløre

Arbejdet har indtil videre gået med at få obduceret og identificeret den afdøde, ligesom det også har handlet om at få fundet frem til en dødsårsag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: