Axel bor ved Emilie Mengs findested: Det er uhyggeligt

Hver dag går Axel Prütz Kanne tur med sin hund i det område, hvor politiet juleaftensdag har fundet liget af den unge Emilie Meng. Uhyggeligt, fortæller han

- Gad vide, hvor mange forsvundne mennesker, der ligger derude, siger nabo til Emilie Mengs findested.
- Gad vide, hvor mange forsvundne mennesker, der ligger derude, siger nabo til Emilie Mengs findested.

Ved du noget? Kontakt os på 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster almindelig sms-takst)

- Det er smadder uhyggeligt!

Sådan beskriver 65-årige Axel Prütz Kanne, nabo til Emilie Mengs findested, fundet af den blot 17-årige piges lig i et vandløb ved Borup på Sjælland.

Sammen med sin familie lufter han hver eneste dag sin hund i området, fuldstændig uvidende om, hvad søerne har gemt på af hemmeligheder.

- Det kunne lige så godt være en af os, der havde fundet hende. Det er altså uhyggeligt, gentager han og tilføjer, at fundet af pigen kommer til at sætte sine spor.

- Hver gang vi kommer til at gå forbi, kommer vi til at tænke på, at det er der, hun blev fundet.

Emilie Meng blev fundet død juleaftensdag. (Foto: Privat/Per Rasmussen) Krimi Hun konfirmerede Emilie: Vi er i chok

Politiet ønsker ikke kommentere fundet af kniven. Foto: Per Rasmussen Krimi Her finder politi kniv tæt ved Emilie

Mange gemmesteder
Familien, der sent søndag aften er på vej hjem fra julefrokost, ved endnu ikke, præcis hvilken sø nær deres hjem, politiet fandt Emilie i. Ifølge dem består området omkring findestedet nemlig af mere end 50 små og afsides søer og moser.

Derfor er det heller ikke underligt, at man kan finde på at gemme lig i netop der, mener Axel Prütz Kanne.

- Jeg er tit gået og tænkt på, hvad der kunne være sket ved de moser. Jeg gad vide, hvor mange forsvundne mennesker, der ligger derude. Det er jo ren sump, siger han og gætter på, at Emilie kan være blevet smidt af i forbifarten til København fra en af de store veje nær vandhullerne.

Normalt plejer søerne ifølge den 65-årige mand dog at tørre ud hver sommer og dermed afsløre bundens indhold. Men i sommer var en undtagelse.

Det er nærliggende at forestille sig, at Emilie er kommet til søen ad motorvejen, som begynder ved Korsør og fører lige forbi det område, som hun er fundet død i. Googlemaps Krimi Så langt væk blev Emilie fundet

Væk i 5,5 måned
Sidste gang den blot 17-årige Emilie blev set i live var, da hun den 10. juli forsvandt sporløst fra Korsør Station, efter at have sagt farvel til to veninder.

Juleaftensdag, fem og en halv måned efter, blev liget af den unge pige fundet af en hundelufter i et vandløb ved Borup på Sjælland. Findestedet er mere end 60 kilometer fra teenagerens hjemby, Korsør.

Efter fem måneders uvished kan politiet ved fundet af pigen fastslå, at Emilie Meng blev udsat for en forbrydelse.