Båd i brand: 34 savnet

Der er en redningsaktion i gang nær Los Angeles' kyst, hvor en båd natten til mandag lokal tid brød i brand

Flere personer er omkommet under en brand på en båd ud for Santa Cruz Island ikke langt fra Los Angeles. Foto: HO / Ventura County Fire Department / AFP
Flere personer er omkommet under en brand på en båd ud for Santa Cruz Island ikke langt fra Los Angeles. Foto: HO / Ventura County Fire Department / AFP
Følg Krimi

Flere personer har mistet livet, og i alt 34 er savnet, efter at en brand er brudt ud på en båd ud for Los Angeles i den amerikanske delstat Californien.

Der er fundet fire lig tæt på båden, skriver AP.

Det oplyser det lokale beredskab ifølge amerikanske medier.

I alt fem personer er reddet i land. De fem, som er kommet i land er besætningsmedlemmer. Bestætningen sov på øverste dæk, da brænden brød ud, og kunne derfor springe over bord og ud i vandet.

- Besætningen var i stand til at forlade båden, fordi de befandt sig i skibets øverste del. De 34 passagerer befandt sig under dækket, siger han.

Mike Eliason fra redningsberedskabet i Santa Barbara County bekræfter, at 34 personer tidligt mandag morgen lokal tid er savnet.

- Vi ved ikke, hvor de er, men det er også meget tåget derude, siger Mike Eliason til det amerikanske medie CNN.

- Vi håber stadig, at nogen er svømmet i land. Når skibet ligger for anker i løbet af natten, så er det ret tæt på land. Vi bliver nødt til at håbe, men vi forbereder os på det værst tænkelige scenarie, lyder det.

Der er tale om en godt 20 meter lang dykkerbåd. Det oplyser Aaron Bemis fra kystvagten ifølge CNN.

Foto: HO / Ventura County Fire Department / AFP
Foto: HO / Ventura County Fire Department / AFP

Tidligere bekræftede det lokale beredskab i Ventura County, at flere er døde.

Forinden skrev den amerikanske kystvagt i Los Angeles på Twitter, at over 30 personer er 'i nød' på båden, der står i flammer.

Til det amerikanske netmedie The Daily Beast bekræfter lederen af Ventura Countys beredskab, Brian McGrath, at flere personer er døde.

Dykkerbåden, der hedder 'The Conception', befinder sig nær Santa Cruz Island ikke langt fra Los Angeles i det sydlige Californien.

Ifølge CNN besværliggøres redningsarbejdet tidligt mandag morgen, af at der bliver ved med at udbryde nye små brande på båden.

Mere fra Ekstra Bladet+

Qatar er et diktatur, styret af emiren og et præsteskab med rod i shariaen

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind