Baby død i rygsæk: Lå timevis i bilen

Det var kæresten til barnets mor, der efterlod den blot ti måneder gamle baby

Trevor Rowe er blevet anholdt i sagen som sigtet for mordet på den lille pige. Politifoto: Facebook/Luddock Police Department
Trevor Rowe er blevet anholdt i sagen som sigtet for mordet på den lille pige. Politifoto: Facebook/Luddock Police Department

Ti måneder gamle Marion Jester-Montoya blev efterladt i en rygsæk i Trevor Rowes bil, mens han var på arbejde. Efter sigende tjekkede Rowe til barnet løbende, men efter frokostpausen opdagede han, at det ikke trak vejret.

Det skriver den lokale politiafdeling, Lubbock Police Department, på deres Facebook-side. Artiklen fortsætter efterfølgende:

Barnet lå angiveligt i rygsækken i over fem timer, kan blandt andre Los Angeles Times berette.

En af gangene, 27-årige Trevor Rowe tjekkede til barnet, lagde han ifølge det amerikanske medie mærke til, at der lød en svag gråd fra tasken. Alligevel lagde han tasken tilbage i bilen, og tog tilbage på arbejde.

Mediet kan også berette, hvordan det lille barn skulle være blevet 'stoppet ned i tasken og dernæst anbragt foran passagersædet i bilen'.

Da han senere kom tilbage og fandt ud af, at barnet ikke trak vejret, ringede han til alarmcentralen, og gik i gang med sit forsøg på at genoplive hende. Men det var for sent.

På hospitalet blev Marion Jester-Montoya erklæret død.

Krimi Anmeldte ekskæreste for voldtægt: Nu skal hun selv for retten