Baby og onkel dræbt i sammenstød med lastbil

To blev dræbt i frontal kollision med lastbil. Vidner var så chokerede, at de ikke selv kunne køre fra stedet

Ulykken skete 14.39 på Skivevej mellem Viborg og Løgstør (Foto: Benny Lind).
Ulykken skete 14.39 på Skivevej mellem Viborg og Løgstør (Foto: Benny Lind).

En 31-årig mand og et spædbarn har torsdag eftermiddag mistet livet ved en trafikulykke nord for Viborg. Manden var onkel til det knap otte uger gamle barn, som sad på bagsædet.

Barnets 21-årige mor, der er den dræbte mands søster, kørte bilen. Hun blev alvorligt kvæstet i ulykken og fløjet i helikopter til Aarhus. Hendes tilstand er fredag morgen stabil, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Spædbarnets køn er ikke oplyst.

De tre familiemedlemmer kommer alle fra Vestjylland, oplyste vagtchef Simon Selkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi natten til fredag.

Ulykken skete på Løgstørvej ved Ulbjerg.

- Lastbilen er på vej mod nord, da en modkørende personbil af ukendte årsager pludselig kommer over i den forkerte kørebane og kører frontalt ind i lastbilen, fortalte vagtchef Gert Høeg torsdag aften.

To personer, der havde overværet ulykken, var så chokerede, at de ikke selv kunne køre fra stedet. På grund af vidnernes tilstand var det svært for politiet at få klarhed over, hvad der forårsagede dødsulykken, fortalte Gert Høeg tidligere.

Men vagtchef Simon Selkjær bekræfter antagelsen om, at personbilen var ved at foretage en overhaling, da den ramte lastbilen.

Lastbilchaufføren kom ikke fysisk til skade ved ulykken, men han var ifølge politiet meget chokeret.

Som altid ved alvorlige trafikulykker blev en bilinspektør tilkaldt for at undersøge både de involverede køretøjer og ulykkesstedet for at finde frem til, hvordan ulykken kunne ske.