Bageri smadret for øjnene af kunder: Nu er den gal igen

En bager blev lørdag aften smadret af maskerede mænd for øjnene af måbende kunder. Ejeren fortæller, at det skyldes, at han ikke har betalt beskyttelsespenge, og nu er den gal igen

Kender du til sagen eller har du viden om andre tilfælde af afpresning så tip os på sms/mms 1224 (aml. takst) eller send mail til 1224@eb.dk

En kombineret bager og restaurant i København blev lørdag aften smadret, mens måbende kunder så til.

Og natten til søndag var den gal igen.

Det skriver DR og TV2 Lorry.

Den regionale tv-station kunne søndag fortælle, hvordan Kaj Bageri i Tingbjerg i det nordvestlige var blevet smadret lørdag aften, mens der stadig var kunder.

Og ejeren, Ali Parnian, fortalte til TV 2 Lorry, at det grove hærværk skyldes, at han er blevet opkrævet beskyttelsespenge, som han har nægtet at betale.

Han offentliggjorde efterfølgende overvågningsvideo af det grove hærværk, ligesom han meldte det til politiet.

-  Vi kan bekræfte, der har været en hændelse. Der er lavet en politianmeldelse af hærværk og også anmeldt afpresning, siger Thomas Tarpgaard, der vagtchef ved Københavns Politi til Lorry.

Men natten til mandag var den gal igen.

Ifølge DR blev bagerens ruder ellers skiftet i løbet af søndagen, men mandag morgen er de igen mødt ind til et smadret bageri.

- Jeg kan ikke arbejde her. Hvem vil komme og købe brød eller mad her, når de ved, det ikke er sikkert, har Ali Parnian tidligere sagt til TV2 Lorry.