Annonce:
Annonce:

Bandeaktion: Unge sigtes som hvide bude

En ung kvinde og fem unge mænd sigtes i sag om kokain-leveringer i København

Annonce:
Følg Krimi
Følg Bandeland

RETTEN PÅ FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Seks unge mennesker, fem mænd og en kvinde, bliver onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør sigtet for at have ageret hvide bude.

Det er anklagemyndighedens opfattelse, at de unge i fællesskab har videredistribueret lidt under 300 gram kokain i perioden fra juni til oktober i år. Den ulovlige bud-forretning blev udført som en del af en større narkoring, der ifølge politiet også involverer uidentificerede gerningspersoner.

Stor aktion mod bande: Ni anholdt i narkosag

De unge blev anholdt under en koordineret indsats mod bandemiljøet tirsdag formiddag. Her blev ni personer anholdt, hvoraf seks nu begæres varetægtsfængslet ved Retten på Frederiksberg.

De sigtede tilhører ifølge Ekstra Bladets oplysninger persongruppen omkring Husumgrupperingen. Ifølge sigtelsen har de ulovlige leveringer foregået til kunder i København.

De anholdte er i alderen 17 til 22 år. Da deres sigtelse blev læst op, blev der nedlagt navneforbud og anklagemyndigheden begærede lukkede døre.

Begæringen om lukkede døre blev mødt med protester fra alle de tiltalte, der gerne ville have givet deres pårørende, der var mødt fuldtalligt op i retten, mulighed for at høre mere om sagen med henvisning til de impliceredes meget unge alder.

Anklagemyndigheden mente dog, at der af hensyn til den fortsatte efterforskning var god grund til at holde resten af grundlovsforhøret hemmeligt, og dommeren indvilligede.

Ekstra Bladet følger sagen...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: