Bandefolk anholdt efter ransagninger

En mand og en kvinde med tilknytning til bandegrupperingen UTF fremstilles i grundlovsforhør i dag

Et skarpt fokus på bandemiljøet i Odense har her til morgen resulteret i, at en mand og en kvinde på henholdsvis 34 og 24 år er blevet anholdt og sigtet for opbevaring af 42 kilo hash. De anholdt har tilknytning til bandegrupperingen UTF og fremstilles i retten i Odense i dag kl. 13:30 med henblik på varetægtsfængsling.

  Fisfis alias Mahmoud Khalil Salem (POLFOTO) Krimi Kendt gangsters søn fængslet efter kæmpe hashfund

Hashen blev fundet i forbindelse med flere ransagninger i Vollsmose den 3. februar i år, og to yngre mænd blev fængslet i sagen umiddelbart efter ransagningerne. Alle de implicerede har relationer til bandemiljøet.

Black Jackets er seneste gruppering, der har samlet sig og fået et udenlandsk mærke på ryggen. Grupperingen inkluderer blandt andet folk fra grupperingen Brothas, der havde rødder i Mjølnerparken. Foto: Jonas Olufson Krimi Her er de nye rockere i Danmark

- Vi er meget fokuserede på udviklingen i bandemiljøet i øjeblikket. Vi har set en række forsøg på manifesteringer i bandemiljøet i Odense, og er derfor meget tilfredse med i dag at kunne skride til anholdelse af yderligere to personer, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal, Fyns Politi, i en pressemeddelelse.

'United Tribuns Forever' har for nyligt åbnet en afdeling i Åbenrå. Privatfoto. Krimi Ny rockerklub slår sig ned i Danmark

Af hensyn til den videre efterforskning, vil der blive anmodet om lukkede døre.