Bandemedlem stukket ihjel: Drabsmand kan være flygtet ud af landet

26-årig mand, som menes at have slået et 31-årigt bandemedlem ihjel på gågaden i Vejle, er nu efterlyst internationalt

Her kan du høre om knivstikkeriet i Vejle

Har du oplysninger i sagen, så tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Selvom Sydøstjyllands Politi har en god formodning om, hvem der stak en kniv i halsen på et 31-årigt medlem af bandegrupperingen Black Army onsdag aften, så er det endnu ikke lykkes politiet at få fingrene i den drabsmistænkte mand.

Det dødelige knivstik ramte den 31-årige under et tilsyneladende planlagt møde mellem ham og hans drabsmand, og siden da har den 26-årige været som sunket i jorden.

Den 31-årige gik omkring 100 meter efter knivstikket, før han faldt om. (Foto: Ekstra Bladet) Krimi Dræbt bandemedlem havde broget fortid

Der er tale om en mand med afghansk baggrund, men som bor i Vejle, hvor knivstikkeriet fandt sted. I dag er der dog en overvejende sandsynlighed for, at han ikke længere opholder sig inden for Danmarks grænser, oplyser politiet.

- Der er under efterforskningen fremkommet oplysninger om, at gerningsmanden eventuelt kan være udrejst af Danmark, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor det tilføjer, at  manden nu er internationalt efterlyst gennem blandt andet Interpol.

Politifolk og folk på gaden yder førstehjælp til manden, der er faldet om på gaden efter at være gået 100 meter med blødende knivstik i halsen. (Foto: Privat) Krimi Vaklede 100 meter med knivstik i halsen: Derfor blev bande-medlem myrdet på åben gade

Sydøstjyllands Politi vil ikke komme nærmere ind på efterforskningens detaljer i sagen, der ifølge foreløbige oplysninger har rod i en konflikt om narkogæld, som den 26-årige formodede drabsmand skyldte det 31-årige Black Army-medlem.

Da det stod klart for politiet, at der var tale om et medlem af den berygtede bandegruppering, valgte det at tage forskellige skridt for at forebygge eventuelle nye konflikter i bandemiljøet - herunder at tjekke rejsende fra Fyn til Jylland. Black Army har 'hovedsæde' i Odense.

Den 31-årige gik omkring 100 meter efter knivstikket, før han faldt om. (Foto: Ekstra Bladet) Krimi Black Army-medlem stukket ihjel: Her kæmper de for hans liv

- Det kan oplyses, at der ikke i det forgangne døgn er konstateret forhold af denne karakter. Der er ikke flere oplysninger til offentligheden om disse tiltag, der vil blive fortsat, så længe det skønnes nødvendigt, skriver politiet.

Har du oplysninger i sagen, kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på telefon 114.

Har du oplysninger i sagen, så tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)