Bandidos rømmer klubhus: 31-årig anholdt efter trusler mod journalist

Mand anholdt for trusler mod journalist i forbindelse med fra fraflytning af omstridt rockerborg

Bandidos er i færd med at fraflytte deres klubhus i Holbæk. Arkivfoto. (Foto: Kenneth Meyer)
Bandidos er i færd med at fraflytte deres klubhus i Holbæk. Arkivfoto. (Foto: Kenneth Meyer)

Ved du noget? Så hører vi gerne fra dig. Tip os på 1224@eb.dk, eller sms/mms på 1224 (alm. takst).

Bølgerne gik højt, da rockergruppen Bandidos lørdag iværksatte fraflytningen af deres klubhus i Østerstræde i Holbæk.

Pressen var til stede ved ejendommen, hvilket fik en af brugerne af klubhuset – en 31-årig mand – til at true en kvindelig journalist. Det fremgår af politiets døgnrapport for weekenden.

Den 31-årige kørte herefter fra stedet i en bil uden nummerplader og mod ensretningen, men med politiet bagefter. Han blev senere anholdt, sigtet og afhørt til sagen, hvorefter politiet løslod personen, da der ikke var grundlag for fremstilling i et grundlovsforhør.

Rockerklubben har siden sidste måned haft forbud mod at opholde sig på adressen, hvor de har holdt til i fem et halvt år. Forbuddet blev udstedt i forbindelse med en konflikt mellem Bandidos og en unavngiven gruppering med rødder i det såkaldte Vangkvarter i den sjællandske by.

Blodigt opgør i Holbæk: Borgmester forbyder rockere i klubhus

I lørdags valgte Midt- og Vestsjællands Politi så at suspendere forbuddet, da beboerne tilkendegav, at de ønskede at fraflytte ejendommen.

Søndag suspenderede politiet igen opholdsforbuddet midlertidigt i forbindelse med beboernes fortsatte nedpakning.

Flyttegodset mangler dog at blive fjernet fra klubhuset, hvilket politiet forventer, vil ske inden for en kort tidshorisont.

Ordensmagten er på nuværende tidspunkt ikke bekendt med, hvorvidt rockerne er i færd med at flytte til en ny adresse i lokalområdet, eller om de er ved at neddrosle deres tilstedeværelse, oplyser kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Rockere i konflikt med ghetto-gruppering: Kamp om hashhandel muligt motiv