Bandidos tilbage på rockerborg: Politiet til stede

I Holbæk ligger en tidligere rockerborg, som var hjemsted for rockergruppen Bandidos MC. Nu er de tilbage på adressen for at tømme den for ejendele

Politiet er til stede ved adressen i forbindelse med tømningen. (Fotograf: Kenneth Meyer)

Det er ulovligt for alle personer at befinde sig på Østerstræde 4 i Holbæk.

Alligevel er rockergruppen Bandidos MC nu tilbage i deres tidligere klubhus for at tømme det for ejendele, skriver Sn.dk.

Det sker i forbindelse med en flytning, som er koordineret med Midt- og Vestsjællands Politi, der midlertidigt har ophævet forbuddet mod at befinde sig på adressen, så de tidligere beboere kan få lov at hente deres ejendele.

- Vi har suspenderet forbuddet efter anmodning fra Bandidos, fordi de ønsker at fraflytte adressen, siger politikommissær Michael Sehsted, der er vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Polit.

Kort efter klokken 10 lørdag ankom et ukendt antal personer derfor til adressen i en flyttebil.

Adressen i Holbæk har gennem de seneste måneder været genstand for megen uro i Holbæk - midt i oktober blev der eksempelvis kastet en brandbombe mod huset. (Video: Local Eyes)

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet er der seks betjente ved huset, men de kommer altså ikke til at sigte nogen for overtrædelse af adgangsforbuddet.

- Vi er til stede med en patrulje dernede, siger vagtchefen, der forventer, at flytningen vil fortsætte resten af lørdagen og måske søndag, alt efter hvor meget beboerne skal have med.

- Vi ved ikke, hvor de ønsker at flytte hen, fortæller Michael Sehsted til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Flere steder på adressen hænger sedler som denne, der informerer om opholdelsesforbuddet. Foto: Kenneth Meyer
Flere steder på adressen hænger sedler som denne, der informerer om opholdelsesforbuddet. Foto: Kenneth Meyer
 

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er de personer, som ankom til adressen, taget afsted igen, men de har angiveligt ikke taget noget med derfra endnu.

Forbuddet mod at befinde sig på adressen er ophævet i tidsrummet 10 til 16 både lørdag og søndag, så de har altså mulighed for at komme tilbage i morgen for at tage tingene med.