Annonce:
Annonce:

Barnelig fundet: Nu offentliggør politiet billede af ung kvinde

Vestegnens Politi har udsendt et billede af en kvinde i en rød hættetrøje, som de gerne vil i kontakt med i forbindelse med fundet af et barnelig

Se videoen her. Foto: Politiet
Annonce:
Følg Krimi

Københavns Vestegns Politi har modtaget en video fra et vidne, som viser en kvinde i en rød hættetrøje forlade det grønne område ved Brinken, hvor en gruppe bygningsarbejdere mandag fandt et barnelig.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse, og de har desuden vedhæftet videooptagelserne.

Filmen er optaget, før det døde spædbarn blev fundet ved en bænk på det grønne område. Politiet skriver, at det ikke er sikkert, at kvinden har noget med barnet at gøre, men at man gerne vil i kontakt med hende.

Denne hættetrøje kan løse gåden om barneliget

Annonce:

- Vi ved ikke, hvorfor hun går i området, og det kan der være mange gode grunde til. Men et vist sammenfald i beskrivelsen af den efterlyste kvinde, hættetrøjen og stedet gør, at vi naturligvis gerne vil tale med kvinden på filmen. Hun må meget gerne henvende sig til os - og skulle nogen vide, hvem hun er, hører vi gerne fra dem, siger efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi, i pressemeddelelsen.

I alt har efterforskerne fået over 20 henvendelser fra offentligheden i sagen - men man ønsker gerne endnu flere:

- Vi er fortsat meget interesseret i tre ting: Vi vil gerne høre fra alle med kendskab til et forsvundet spædbarn, som ved noget om den meget store, røde Nike-hættetrøje eller har information om den unge, kraftige kvinde med langt mørkt krøllet hår, som flere har set i området for nogle uger siden, siger Ole Nielsen.

Nyfødt barn
Obduktionen af det delvist skeletterede lig har vist, at det døde spædbarn formentlig var nyfødt, men politiet ønsker ikke at kommentere obduktionen nærmere.

Kvinden, som politiet gerne vil i kontakt med, er formentligt identisk med en kvinde, som flere beboere i området har set sidde på en bænk lige ved findestedet. Hun virkede nedtrykt, har flere vidner forklaret.

Annonce:

Politiet offentliggjorde i går billeder af en stor rød hættetrøje, som det lille barnelig lå svøbt i.

Der er tale om en trøje af størrelse XXXL, som er lavet i bomuld med et lille sort Nike-logo på venstre bryst. Hættetrøjen har en kraftig lynlås, skrålommer til hænder på maven. Den er forsynet med to markante blanke stålringe omkring hullerne til hættens snor.

(Artiklen forsætter under billedet)

Politiet forventer, at der løbende over de næste par uger kommer flere resultater fra obduktionen, herunder køn og etnisk oprindelse på barnet.

Under obduktionen er der udtaget dna, så hvis politiet finder en mistænkt kvinde, vil en dna-analyse kunne be- eller afkræfte, om hun er moderen.

Folk der har oplysninger i sagen kan kontakte politiet på 43 86 14 48.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: