Barnestjerne i vildt sammenstød: Lastbil, varevogn og fem biler kørt sammen

Rasmus Albeck kendt fra 'Anja og Viktor' sad i en af de biler, der kørte sammen på en motorvej fredag aften. Det er anden gang på 14 dage, at en af hans turne-biler forulykker næsten samme sted

Rasmus Albeck er kendt fra både 'Anja og Viktor' og 'Brødrene Mortensens Jul' (Foto: All Over Press)
Rasmus Albeck er kendt fra både 'Anja og Viktor' og 'Brødrene Mortensens Jul' (Foto: All Over Press)

Rasmus Albecks juleturne har været ramt af en næsten usandsynlig omgang uheld.

På bare 14 dage er hans showvogn kørt galt næsten det samme sted på motorvejen to gange. Senest gik det galt fredag aften.

Her var han på vej til endnu et show, da kaosset pludselig opstod midt på vejen foran ham. En lastbil, en varebil og 5 personbiler kørte sammen lige før Lillebæltsbroen ved Middelfart.

- Vi er ikke helt sikre på, hvad der skete. Vi kommer kørende med vores showbus, efter vi har spillet tre forestillinger. Vi kørte sikkert, men pludselig ser vi nogle gnister foran os og biler, der fløj rundt i vilden sky.

Krimi Vildt sammenstød på motorvej: 6 biler og en lastbil kørt sammen

- Naturligvis sætter vi hurtigt farten ned og undviger. Men midt på vejen holder der pludselig en bil, der bare holder. Den kan vi ikke undgå at ramme. Det føltes, som om at vi trillede ind i den, men det var jo ikke det, vi gjorde, siger Rasmus Albeck til Ekstra Bladet

Rasmus Albeck er i dag 26 år. Sådan ser han ud i dag (Foto: Privat)
Rasmus Albeck er i dag 26 år. Sådan ser han ud i dag (Foto: Privat)

Rasmus Albeck var selv lige vågnet fra en god 'morfar', inden uheldet fandt sted. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade i det syvdobbelte sammenstød

- Det er et mindre mirakel. Der var kun en, der kom til skade med en brækket ankel. Det er sgu da heldigt, siger Morten Albeck til Ekstra Bladet.

Anden gang på fjorten dage
Skuespilleren er stadig aktiv og turneer i øjeblikket landet rundt med et juleshow, hvor de optræder i 48 byer med Jungledyret Hugo og Julemanden som omdrejningspunktet i forestillingen.

Men holdet bag har måtte sande, at udtrykket 'en ulykke kommer sjældent alene' ikke kommer ud af det blå.

For bare 14 dage siden var stormen Gorm grim ved dem.

- For 14 dage siden skulle en af vores andre showbiler over Lillebælt. Jeg ved ikke, hvad der præcist skete, men bilen blev simpelthen blæst ind i siden på broen. Så var det ude med den.

Rasmus Albeck befandt sig ikke i bilen, og heller ikke her skete der noget. Chaufføren slap uden en skramme, selv om bilen ifølge Rasmus Albeck var splittet i to.

Turneen fortsætter
Selv om de to uheld har været hårde ved showvognene, så fortsætter Rasmus Albeck og co. ufortrøddent.

- Bilen for fjorten dage siden blev totalskadet. Den findes ikke længere. Heldigvis slap vi med en ødelagt forlygter og en hårdt medtaget højre side af fronten fredag, siger Rasmus Albeck.

Alligevel har juleshowets hold været tvunget til at tænke kreativt for at forestillingen kunne fortsætte. Ifølge Rasmus Albeck måtte de hive højtalerne ud af den forulykkede varevogn og så nøjes med dem.

- Vi er på vejen og har det sjovt. The show must go on, fortæller Rasmus Albeck.

Rasmus Albeck blev for alvor kendt, da han spillede Viktors lillebror i 'Anja og Viktor'-filmene. Derudover har han været med i Sunes Familie fra 1997 og Brødrene Mortensens Jul fra 1998.

I dag læser 26-årige Rasmus Albeck til folkeskolelærer, ligesom han er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia.