Beboer efter mand skød vildt mod opgang: Jeg var hunderæd

- Jeg troede, at en person lå død, siger kvinde, som var vidne til, at en gerningsmand steg ud af en bil og affyrede en pistol ni gange fra en p-plads foran lejlighedskompleks

(Video: Kenneth Meyer)
Følg Krimi

- Jeg står henne ved mit vinue. Så hører jeg, at det siger 'bang bang' højt. Så kigger jeg ud og ser en hætteklædt mand, og så kommer der nogle flere bang, og så løber manden ind i en bil, siger en kvindelig beboer i opgangen Måløvvang 37 i Måløv til Ekstra Bladet.

Hun er den person, der mandag aften klokken 22.20 ringede til politiet, da der pludselig blev skudt ni gange mod opgangsdøren ind til den syv etager store bygning, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Kvinden ønsker ikke sit navn frem på grund af den frygt, som hun og også flere andre af opgangens beboer pludselig er blevet ramt af.

- Jeg troede jo til at begynde med, at der var en person, der blev ramt. For jeg kan ikke se så langt fra mit vindue i min lejlighed. Jeg var hunderæd, fortsætter kvinden.

Der er cirka 20 meter fra stedet, hvor gerningsmanden har stået, og hen til opgangsdøren. (Foto: Kenneth Meyer)
Der er cirka 20 meter fra stedet, hvor gerningsmanden har stået, og hen til opgangsdøren. (Foto: Kenneth Meyer)
 

Men heldigvis blev ingen ramt, har politiet fortalt til Ekstra Bladet.

Kæmpe politiopbud
Københavns Vestegns Politi kom hurtigt til stedet, og pludselig vrimlede det med betjente i hele området omkring boligblokken. Hundeførere ledte også efter spor, men vagtchefen ved Vestegnens Politi kunne tirsdag morgen fortælle til Ekstra Bladet, at man endnu ikke havde anholdt nogen gerningsmand.

Ifølge den kvindelige beboer var der faktisk mere end en gerningsmand.

- Der var også en, der kørte bilen, siger hun til Ekstra Bladet.

Hele situationen har skræmt kvinden og hendes nabo så meget, at de kraftigt overvejer at flytte. I opgangen er der cirka 30 lejligheder, og der bor flere børn.

Drama i aftes: Ni skud mod dør i etageejendom

- Det er jo fuldstændig sindssygt, at nogen kan finde på at stille sig op og skyde sådan. Min nabo var inde hos mig til klokken lort i nat. Vi blev enige om, at der nok var en, der skulle have sig en advarsel. Men det er jo ikke et børnevenligt kvarter, når sådan noget sker. Det er jo sindssygt at bo her. Jeg føler mig overhovedet ikke tryg, også fordi når det måske var en advarsel, så kommer der måske til at ske noget igen på et andet tidspunkt, siger kvinden, som allerede tirsdag er kommet i dialog med boligforeningen, så hun hurtigst muligt kan flytte.

I alt ni hvide ringe på p-pladsen ud for boligblokken vidner om, at der er blevet affyret lige så mange skud. (Foto: Kenneth Meyer)
I alt ni hvide ringe på p-pladsen ud for boligblokken vidner om, at der er blevet affyret lige så mange skud. (Foto: Kenneth Meyer)
 

Mulig forbindelse til bandemiljø
Kriminaltekniske betjente har hele formiddagen arbejdet ved ejendommen og har blandt andet fundet patronhylstre, samtidig med at de ud fra skudhuller i karmen af døren nogenlunde har kunnet beregne skuddenes bane.

Også to indsatsvinduer i døren er smadret som følge af at være blevet ramt af skud.

Vestegnens Politi har tidligere tirsdag fortalt til Ekstra Bladet, at man ikke umiddelbart har kendskab til, at der skulle bo folk med banderelationer i opgangen. Men vagtchefen giver også udtryk for, at der er flere grupperinger i miljøet, som er i konflikt med hinanden for tiden.

- Det er noget, vi undersøger, siger vagtchef Lars Jørgensen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time