Beboere og kat evakueret fra brændende bygning

Flere beboere er søndag blevet evakueret fra en brændende bygning på Springvandspladsen i Vester Hassing. Ilden er nu under kontrol

En række beboere og en kat er søndag blevet evakueret fra en brændende bygning på Springvandspladsen i Vester Hassing i Nordjylland.

Det skriver Nordjyllands Beredskab på Twitter.

Artiklen fortsætter efter tweetet ...

Klokken 20.53 melder beredskabet, at branden nu er under kontrol.

Gik gennem taget
Vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Jørgensen fortalte tidligere søndag aften til Ekstra Bladet, at branden tog tid at slukke.

- Det skyldes, at ilden er gået igennem taget, sagde Per Jørgensen og tilføjede, at der var en indsatsleder samt tre patruljer til stede på pladsen.

- Brandvæsenet har en hel del arbejde foran sig, før den er slukket. Der vil gå nogle timer, vil jeg tro.

Ifølge Per Jørgensen er en person blevet kørt til Aalborg Universitetshospital, hvor vedkommende skal til observation for røgforgiftning.

Tidligere på aftenen opfordrede Nordjyllands Politi borgere vest for området til at lukke vinduer grundet røgudviklingen. Røgen er dog ikke farlig, understregede politiet.

'I forbindelse med brand og kraftig røgudvikling på adressen, Springvandspladsen 5a i Vester Hassing i Nordjylland, anbefaler vi at borgere vest for Springvandspladsen lukker vinduerne. Røgen er ikke farlig, men den kan virke ubehagelig,' skrev de.