Begik sin forbrydelse nr. 668: Tissede i bussen og gramsede på kvinde

Storbritanniens mest produktive forbryder er atter bag lås og slå

62-årige Patrick Ryan er Storbritanniens mest produktive forbryder. (Foto: Ritzau/Scanpix)
62-årige Patrick Ryan er Storbritanniens mest produktive forbryder. (Foto: Ritzau/Scanpix)
Følg Krimi

Storbritanniens mest produktive kriminelle er atter tilbage i fængslet, efter at han har begået sin forbrydelse nr. 668. Den 62-årige Patrick Ryans kriminelle karriere spænder over 48 år. Han er blevet dømt for forbrydelser 469 gange. Han har sammenlagt siddet i fængsel i 23 år. Og så har han kostet de britiske skatteydere et samlet beløb på 25 millioner kroner i forbindelse med omkostninger til hans mange retssager.

Og sidste skud på stammen af uendelige forbrydelser kom på hans straffeattest i denne uge. Nemlig forbrydelse nr. 668, hvor han blev dømt 18 måneders fængsel for at have tisset i to forskellige busser samt seksuelt forulempet en kvinde ved at tage hende hårdt på hendes bryster i bussen.

Det skriver flere medier heriblandt Lancashire Telegraph og  Metro

Han tissede faktisk i to busser
Anklageren Emma Kehoe forklarede i forbindelse med retssagen ved retten i Preston, at Patrick Ryan havde taget bussen til Preston den 24. april, da han pludselig blottede sig selv og begyndte at tisse i bussen. En kvinde havde set Ryans grænseoverskridende opførsel og havde anmeldt det til buschaufføren. Ryan, der var stærkt beruset, lynede derefter sin lynlås i bukserne ned igen og begyndte på usikre fødder at gå over mod kvinden. Han gramsede herefter hårdt på begge kvindens bryster.

Kvinden har i retten forklaret, at han tog hende så hårdt på brysterne, at det gjorde ondt. Kvinden henvendte sig nu igen til buschaufføren og så blev Ryan smidt af bussen. Men Ryan var slet ikke færdig. Han steg på den næste bus, som han også tissede i, før politiet blev tilkaldt og anholdt ham.

Vaneforbryder
Patrick Ryans mange forbrydelser drejer sig for det meste om tyverier samt forstyrrelse af den offentlige ro og orden. Men han er også blevet dømt for et seksuelt overgreb i 2004.

Som en ekstra detalje til at beskrive vaneforbryderen Patrick Ryans enorme synderegister, kan det nævnes, at hans straffeattest fylder mere end 100 sider. Den er så lang, at politiet har været tvunget til at sætte en seddel på den, hvor de advarer deres ansatte om at printe den ud, fordi det ville være et alt for stort spild af papir.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+