Berygtet bande indtager nye jagtmarker

Loyal to Familia vil nu udvide deres territorium til også at gælde Sverige

Politiet stod klar til at registrere bandemedlemmerne fra den berygtede klub, da de holdt fest for at fejre de svenske afdelinger i weekenden. Foto: Kenneth Meyer
Politiet stod klar til at registrere bandemedlemmerne fra den berygtede klub, da de holdt fest for at fejre de svenske afdelinger i weekenden. Foto: Kenneth Meyer
Følg Krimi

Ved du noget? Kontakt os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Bandemedlemmerne fra Loyal to Familia med rod i Danmark fortsætter deres vokseværk.

Nu er LTF-banden i gang med at rykke på den anden side af Øresund, nemlig til Malmø, der længe er gået under navnet Nordens Chicago, og Helsingborg. Begge byer, hvor der er nem adgang fra Danmark.

Kendt for afpresning, vold og våben: Brutal bande indtager nye byer

– Vi er meget opmærksomme på Loyal to Familia. Vi ved, at de har været her i Malmø og prøver at etablere sig, og vi ved også, at Loyal to Familia er interesseret i at etablere sig i Helsingborg, siger pressetalsmand for Malmø Politi, Nils Norling og fortsætter:

– Lige nu er der et stort magt-vakuum i Malmø, og det er kun naturligt for forskellige typer bander og grupperinger at prøve at tage magten. Det er forventeligt, at en bande som Loyal to Familia prøver at etablere sig i Malmø. Og det er den samme situation i Helsingborg.

Sådan ser 'uniformen' ud for LTFs afdelingen i Malmø. Privatfoto
Sådan ser 'uniformen' ud for LTFs afdelingen i Malmø. Privatfoto

Loyal To Familia blev kendt i den danske offentlighed i 2013 og består af tidligere Blågårds Plads-bandemedlemmer, men også af personer fra blandt andet Tingbjerg, Skovlunde og Hundige.

Loyal to Familias præsident, Shuaib ’Shebi’ Khan, bekræfter via mail, at banden åbner i Sverige.

– Som El Presidente for broderskabet LTF Denmark og Sweden kan jeg bekræfte, at vi åbner to afdelinger i Sverige, som kan lokaliseres i Malmø og Helsingborg. Årsagen til den nye udvikling for vores broderskab over de danske grænser og ind til Sverige findes i, at vi længe har haft et stærkt bekendtskab til de personer, som vi nu vælger at inkorporere i LTF, eftersom vi finder dem værdige, skriver han blandt andet.

Læs hele historien om LTFs planer om udvidelse og se, hvor i Danmark gruppen allerede befinder sig, i Ekstra Bladet+. Her kan du også høre mere fra bandeleder samt få en kriminolog og dansk politis vurdering af den berygtede og voldelige bande:

Kendt for afpresning, vold og våben: Brutal bande indtager nye byer

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.