Bestikkelsessag: Mand beskyldes for at have modtaget bestikkelse i otte år

En af personerne til grundlovsforhøret beskyldes for at have modtaget en rejse til Dubai til 80.000 kroner

Følg Krimi

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt 13 personer, herunder en central medarbejder i Rigspolitiets it-afdeling, i en sag om mulig bestikkelse af offentligt ansatte.

Den første mand, der fremstilles i grundlovsforhør i bestikkelsessagen, beskyldes blandt andet for at have modtaget en rejse til Dubai til en værdi af 80.000 kroner, ligesom han skal have fået adgang til en konto med en mindst en million kroner fra et it-selskab. Desuden skal have fået et sponsorat på 100.000 kroner.

Manden nægter sig skyldig, oplyser hans forsvarer, inden dommeren i Nykøbing Falster lukker dørene. Han beskyldes for at have modtaget bestikkelse fra 2007 til 2015. Det skriver Ritzau.

Sagen vedrører mistanke om ulovligheder i samarbejdet med en eller flere it-leverandører.

Netop nu bliver fem personer fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster. Ekstra Bladet er til stede under retsmødet.

Ekstra Bladets mand på stedet forklarer, at manden er omkring de 60 år, kraftig og iklædt joggingtøj. Han talte meget lavmælt. Der er flere pårørende til stede, men ingen ønsker at udtale sig.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING