Betjent måtte skyde: Blev slæbt efter bil med to narkomistænkte

En betjent kom kun lettere til skade, da han torsdag aften blev trukket efter en bil og afgav varslingsskud

Da en politipatrulje torsdag aften ville konfrontere to mænd mistænkt for narkohandel, endte det med, at en betjent blev slæbt efter en bil og afgav to varselsskud.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet opdagede en politipatrulje klokken 23.15 torsdag to unge mænd, der handlede med narko fra en bil i Willemoesgade.

Den ene af mændene tog ifølge politiet fat i armen på den ene betjent. Herefter blev bilen startet, og betjenten blev slæbt efter bilen.

Politibetjenten afgav herefter to varselsskud, hvorefter han blev sluppet. Han kom kun lettere til skade. Ingen blev ramt af skuddene.

Fredag morgen kan politiet umiddelbart ikke oplyse, hvor langt han blev slæbt, og hvor hurtigt bilen kørte.

Efter episoden satte politiet efter de to mistænkte mænd, som endte med at stoppe og løbe fra stedet. De blev dog indhentet af politiet, som kunne anholde dem klokken 23.17.

Fredag klokken 11 blev mændene, der er 20 og 21 år, fremstillet i Retten i Esbjerg. Her valgte en dommer at fængsle dem begge i to uger.

De sigtes for handel med narko og vold mod en tjenestemand i funktion. De nægter sig dog skyldige.

Hvad de nærmere har forklaret, er dog hemmeligt for offentligheden, da retsmøde blev holdt for lukkede døre.

Da politiet har afgivet skud i sagen, er det normal praksis, at sagen nu undersøges af den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP).