Betjent redder otteårig dreng: Så gør han det utænkelige

En besked over politi-radioen ændrede alt

Foto: Poteau Police Department.
Foto: Poteau Police Department.
Følg Krimi

For to år siden satte politibetjenten Jody Thompson sin kollega af på politistationen. Han var ikke selv på arbejde, men over politi-radioen overhørte han nogle snakke om en sag om børnemishandling.

Han svarede derfor over radioen, at han var klar til at hjælpe. Før han blev betjent, arbejdede han nemlig med sager som denne.

Den otteårige dreng John, der var blevet mishandlet, havde håndleddene bundet med bælter, blå mærker på ryggen og vejede blot 27 kilo.

- Han havde ikke en plet på kroppen, hvor der ikke var et blåt mærke. Det var det værste, jeg nogensinde havde set, siger Jody Thompson til CBS News.

Jody Thompson kørte John på skadestuen, og han nægtede at forlade ham.

- Da jeg så ham i det hus med bundne hænder - helt våd og forvirret - vidste jeg, at jeg først ville tilfreds, når jeg med sikkerhed vidste, at han skulle være hos mig, fortæller han til CBS News.

Han kontaktede derfor de sociale myndigheder for at undersøge, om han sammen med sin kone måtte blive plejeforældre for John. To måneder tidligere fik familien at vide, at Johns mor havde født en pige ved navn Paizley i fængslet, og myndighederne ville derfor høre, om de også var interesseret i at være plejeforældre for hende.

I dag har familien fået lov til at adoptere begge børn og er nu endelig deres forældre. Tirsdag fik Jody Thompson anerkendelse fra politiet om sin gerning.

'Det er mænd som dig, der gør mig stolt af vores medarbejdere. Du fortjener den her anerkendelse rigtig meget. Jeg er stolt over at arbejde med dig, fortæller politichefen Stephen Fruen i en pressemeddelelse ifølge CBS News.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.