Annonce:
Annonce:

Betjent sparket i hovedet: Teenager fængslet

En 18-årig mand nægter at have sparket en betjent i hovedet natten til søndag

Annonce:
Følg Krimi

En københavnsk politimand blev natten til søndag sparket i hovedet, da han sammen med kolleger var tilkaldt til et større slagsmål på Amager Strandvej i København.

Bag sparket stod ifølge politiet en 18-årig mand, som her til formiddag er blevet varetægtsfængslet i foreløbigt tre dage for vold mod tjenestemand.

- Han nægter pure at have gjort det, han er sigtet for. Ifølge ham selv har han ikke væltet og sparket nogen, siger anklager Anders Larsson, som til formiddag fremstillede teenageren i grundlovsforhør.

Det var lige før klokken fire søndag morgen, at politiet modtog en anmeldelse om et større slagsmål mellem to grupperinger, som var i gang på et grønt område ved Amager Strandvej 22.

Annonce:

- Anmeldelsen lyder på, at der var 10-15 stykker. Men da vi møder op, er nogle af dem forsvundet, siger vagtchef Henrik Brix, Københavns Politi.

Ung mand anholdt: Sparkede betjent i hovedet

Da politiet ankom så en af de resterende slagsbrødre sig tilsyneladende så gal på politiet, at han rev den ene mandlige betjent omkuld og tildelte ham spark i hovedet.

- Betjenten fik nogle knubs, men kom ikke alvorligt til skade, siger Henrik Brix.

Politiet ved ikke, hvad konflikten mellem de to grupperinger handlede om. Ingen af deltagerne har tilsyneladende haft lyst til at anmelde noget som helst.

Ifølge politiet er der dog ikke tale om et banderelateret hændelse.

Under dagens grundlovsforhør fandt dommeren ikke mistanken mod den 18-årige mand tilstrækkeligt velbegrundet til at fængsle ham for at forhindre ham i at begå lignende kriminalitet.

I stedet valgte dommeren at opretholde fængslingen i tre gange 24 timer, oplyser anklager Anders Larsson fra Københavns Politi.

Annonce:

Det betyder, at politiet nu har tre dage til at forstærke beviserne mod teenageren, hvis politiet fortsat ønsker ham varetægtsfængslet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: