Betjente i shitstorm efter voldsom tilbageholdelse af tiårig

En intern undersøgelse af de to betjentes ageren er nu sat i gang

Se videoen, der har gjort mage folk rasende, lige her. Privatoptagelser.
Følg Krimi

Opdateret 26.7.18: Politiet i Athens-Clarke County oplyser i en pressemeddelelse, at det drejer sig om en tiårig dreng, og ikke en syvårig som først oplyst. Han skulle ifølge politiet have stormet mod den politibil hans far blev sat ind i, men blev stoppet af en betjent. I den forbindelse væltede både drengen og betjenten ind i siden på en politibil. Drengen var meget oprevet, hvilket fik betjenten til at tilbageholde ham på jorden, mens han forsikrede ham, at han ikke var anholdt, og ville blive sluppet fri igen når han var kølet ned. En intern undersøgelse er iværksat, og når den er færdig, vil optagelser fra betjentens eget kropskamera også blive offentliggjort, oplyses det.

To betjente fra den amerikanske stat Georgia er havnet i en noget uheldig situation, efter en video, hvor de tilbageholder en syvårig dreng med fysisk magt, er blevet delt på Facebook. Det skriver Daily Mail.

Optagelsen viser hvordan de to betjente har lagt drengen ned med hans arme på ryggen, og er ved at finde håndjern frem.

Drengen bliver sluppet fri efter at have undskyldt overfor betjentene, som efterfølgende bliver konfronteret med deres handlinger af flere rasende kvinder, der angiveligt er i familie med drengen.

En af dem er Ariel Collins, den syvåriges kusine, der filmede hændelsen og efterfølgende delte den i et harmdirrende Facebook-opslag.

Betjentene skulle ifølge Collins også have smækket drengen op af en bil forinden, hvilket hun dog ikke fik filmet.

Betjent sigtet: Her gennemtæver han fumlegænger

Optagelsen har fået tusindvis af delinger og vrede kommentarer, og derfor har politiet i Athens-Clarke County, hvor hændelsen fandt sted, nu sat en intern undersøgelse i gang.

'Vi er blevet gjort opmærksom på en video, der florerer på sociale medier, hvor to af vores betjente er involverede'.

'Vi er i gang med at gennemgå alle fakta omkring hændelsen, og vi kommer med en offentlig udtalelse om sagen i morgen (tirsdag, red,)'.

'Vi beder jer huske på, at vi har lavet et løfte om gennemsigtighed til det her lokalsamfund, og ved flere lejligheder har holdt det løfte', lyder det fra Athens-Clarke County i en pressemeddelelse.

Ifølge Ariel Collins havde den syvårige dreng intet gjort galt. Situationen eskalerede dog, da han forsøgte at tale med sin far, der på tidspunktet befandt sig på bagsædet af en politibil.

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.