Bil kørt i havnen i Nordjylland: En person reddet op af vandet

Lørdag morgen er en bil kørt ud over en nødrampe ved en havn, hvorefter bilen er sunket til havbunden. En person er indtil videre reddet ud af bilen, oplyser politiet

En bil er kørt i havnen i Hirtshals, oplyser Nordjyllands Politi. Video: Rene Schütze

Redningsarbejdet foregår stadigvæk på havnen i Hirtshals, efter en bil lørdag morgen er kørt i havnen.

Anmeldelsen er kommet ind hos Nordjyllands Politi klokken 09:12. Vagtchef Henrik Beck fortæller til Ekstra Bladet, at man er ankommet til stedet og har reddet en person ud af bilen:

- Bilen kører ud over en nødrampe, og derefter synker den så til havbunden. Der er reddet en person ud af bilen, men jeg ved ikke endnu, om det er en mand eller kvinde, og jeg kender ikke personens tilstand. Derudover ved jeg ikke, om der er flere i bilen.

Vagtchefen fortæller samtidig, at man klokken 10:49 har fundet bilen på havbunden, efter den har drevet rundt. Personen, der blev reddet ud af bilen, er samtidig på vej til hospitalet:

- Jeg kan bekræfte, at vi har lokaliseret bilen. Den ældre mand, som vi har fået op af vandet, er nu på vej mod Aalborg Universitetshospital. Dykkerne undersøger fortsat, om der kan være andre personer fra ulykken på havbunden.

Han fortæller, at man ved middagstid er færdig med at få bilen tilbage på land:

- Vi har fisket bilen op fra nu, og der var ikke flere personer i bilen. Derudover har vi søgt  havbunden, hvor vi heller ikke har fundet yderligere personer, oplyser Henrik Beck

Ifølge ritzau var det en norsk mand, der var på vej ud af havnen med en færge, som så ulykken og derefter ringede til politiet.

Opdateres..

Der er en ambulance på stedet. Foto: RENE SCHÛTZE
Der er en ambulance på stedet. Foto: RENE SCHÛTZE

Foto: RENE SCHÛTZE
Foto: RENE SCHÛTZE
 

Foto: RENE SCHÛTZE
Foto: RENE SCHÛTZE