Bil med otte unge mennesker kører galt i Nordjylland

Otte personer kom til skade, da bilen kørte i rabatten og rullede om på taget. De havde puttet alt for mange mennesker ind i bilen, fortæller politiet

Sådan så bilen ud efter den alvorlige ulykke. Foto: Rene Schütze
Sådan så bilen ud efter den alvorlige ulykke. Foto: Rene Schütze

Ved du noget eller har du billeder? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Otte personer kom natten til søndag til skade i en voldsom ulykke ved byen Hou i Nordjylland.

Det oplyser Jess Falberg, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Fire mænd og fire kvinder mellem 18 og 19 år befandt sig alle i den samme bil beregnet til fem personer, da den kørte galt.

- Muligvis på grund af glat føre har bilen ramt autoværnet og er kørt ud i rabatten. Her ruller bilen om på taget, siger Jess Falberg.

Alle otte personer er kommet til skade og bragt til skadestuen. Føreren af bilen, en 18-årig mand, er kommet alvorligt til skade.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Rene Schütze
Foto: Rene Schütze
 

- Det er ret alvorligt, mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, men de har puttet alt for mange folk ind i bilen og så kørt af sted, lyder det fra Jess Falberg.

Der har formentligt ikke været sikkerhedsseler nok til alle i bilen, oplyser vagtchefen. Derfor overvejer politiet nu, om der skal rejses sigtelser i sagen. Men det er der ikke taget endeligt stilling til endnu.

- Vi venter lige på undersøgelserne. Og så skal vi have de unge mennesker ud af skadestuen først. Vi ved heller endnu ikke, om der er blevet kørt for stærkt, siger Jess Falberg.

Vejdirektoratet advarer søndag morgen om, at der er glat på udsatte veje flere steder i landet. Blandt andet i Nordjylland.

Advarslen gælder desuden Østjylland og dele af Sjælland, skriver TV2.

Foto: Rene Schütze
Foto: Rene Schütze

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)