Bil på motorvej ramt af genstand - kvinde dybt chokeret

Hændelsen skete tidligt torsdag morgen og har rystet kvinden i bilen

Ved du noget? Mail 1224@eb.dk eller sms 1224 til alm. takst.

En kvindelig bilist blev tidligt torsdag morgen ramt af en genstand, da hun kørte på Den Fynske Motorvej.

Mellem afkørsel 51 og 52 blev taget ramt, da  bilen passerede under en cykel-/gangbro, som går over motorvejen. Hændelsen fandt sted kort før klokken seks.

- At kunne færdes trygt på motorvejen er afgørende, og derfor ser vi med meget stor alvor på denne hændelse. Vi er allerede i gang med en grundig efterforskning. Vi har afsøgt hele området med hunde, og jeg kan oplyse, at vi ikke fundet noget mistænkeligt, siger vicepolitiinspektør Christian Rasmussen.

Kvinden har forklaret til politiet, at hun så tre personer stå på cykel-/gangbroen, da hun kørte under den. De var iført mørkt tøj, den ene så ud til at være et hoved højere end de to andre.

Jeg er rystet og gal
Kvinden, Tenna Due, beretter på Facebook om hændelsen.

'Er så rystet og er så gal. Politiet har gjort alt hvad de kunne med hunde og afspærring og jeg ærgrer mig over at jeg ikke kunne være til mere hjælp i forhold til hvordan gerningsmændene så ud, men kl var 05.55 om morgenen, tingene gik så stærkt, det var mørkt og jeg blev bare ret bange.'

Tenna Due fortæller også på Facebook, at hun måtte trække ud i nødsporet, da hun fornemmede, hvad der skulle ske.

'En af dem hæver armen over hovedet og laver en kastebevægelse, hvorefter jeg bliver forskrækket og trækker ud mod nødsporet, - stadigvæk i fart og lynhurtigt lyder der et kæmpe klonk ovenpå taget. Jeg ringer til politiet og holder ind ved nærmeste afkørsel for at en patruljevogn skal komme og afhøre mig. samt tage billeder af den bule der er kommet i taget, 0,5 cm fra ruden!!'

 

Har du oplysninger i sagen, så kontakt Fyns Politi på 114.