Bil rullede ud af vejbanen: Så kørte den næste ind i autoværnet

To bilister er lørdag kørt galt på Sønderjyske Motorvej

Ved du noget? Så hører vi gerne fra dig. Kontakt os på 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster almindelig sms-takst)

Med blot et minut mellemrum er to biler lørdag kørt galt på Sønderjyske Motorvej mellem Kliplev og Padborg i Sydjylland.

Det bekræfter Syd- og Sønderjyllands Politi over for Ekstra Bladet.

- Først mister en fører herredømmet over sin bil. Bilen kører af vejen og lander på taget i rabatten ved siden af, fortæller vagtchef Ole Aamann.

Tre personer var til stede i bilen under ulykken. Ingen er dog kommet alvorligt til skade, selvom de alle er kørt til skadestuen.

Krimi Solouheld på motorvej: 23-årig kørt til traumecenter

Endnu et uheld
Uheldet skete lørdag klokken 11:59, og blot ét minut senere kører en bil i det sydgående spor ligeledes galt. Også her er der tale om et solouheld.

- Klokken 12:00 sker der et uheld samme sted i sydgående retning. En person kører ind i midterautoværnet, fortæller Ole Aamann.

De fire personer i bilen er ikke kommet noget til og har heller ikke haft behov for at komme forbi skadestuen.

Bilen landede på hovedet, efter den røg ud over skrænten. Alle tre passagerer er uskadte. Foto: Kenneth Meyer Krimi 22-årig mistede herredømmet: Bil kørt ud over skrænt

Kan have sammenhæng
Om de to uheld kan have relation til hinanden, vil vagtchefen vil ikke afkræfte. Dog kan han ikke sige meget mere end det.

- Det kan have været en kiggekø, men det ved vi ikke endnu. Der er ingen meldinger om en sammenhæng, siger han.

Trafikken i den sydgående retning vil drosles ned, mens bilen bliver fjernet. I den nordgående retning vil der ikke lukkes af for trafikken, da politiet kan arbejde i nødsporet.