Annonce:
Annonce:

Bilist besvimer af druk i drive-in'en på McDonald's

En 28-årig mand blev lagt i håndjern, efter at han bestilte mad fra sin bil og var for stiv til at få den udleveret

28-årige Kevin Yonson fik aldrig sin mad. Foto: Monroe County Sheriff's Office
28-årige Kevin Yonson fik aldrig sin mad. Foto: Monroe County Sheriff's Office
Annonce:
Følg Krimi

En McDonald's-medarbejder blev bekymret og ringede til politiet, da et ungt par var umulige at vække i deres bil, efter at de havde bestilt mad igennem Drive Thru'en.

Det skete på en McDonald's-restaurant i Marathon, Florida tirsdag aften lokal tid, skriver politiet i amtet Monroe i en pressemeddelelse.

Politiet ankom til stedet og kunne imidlertid heller ikke vække parret til at starte med, men til sidst fik de med insisterende banken på ruden vækket den unge kvinde, der så fik liv i manden, der sad på førersædet.

'Da parret rullede vinduerne ned, kunne vicesherifferne lugte stærk alkohol derinde fra. Ingen af personerne i bilen kunne fremvise et kørekort,' lyder det.

Ifølge politiet var den 28-årige mand meget lidt samarbejdsvillig og opgav til at starte med et falsk navn. Han indrømmede senere, at han var Kevin Yonson fra South Carolina.

Annonce:

'Yonson viste tydelige tegn på svækkelse og nægtede at deltage i en alkoholtest, så han blev arresteret,' skriver Monroe County Sheriff's Office.

Anholdelsen var dog ikke uden modstand fra Yonson, der kæmpede imod og forsøgte at ramme en betjent med sin albue.

Da vicesherifferne tjekkede ham i systemet, kunne de se, at han var tidligere straffet for spirituskørsel og derfor havde fået frakendt sit kørekort.

Det var dog ikke det eneste, der stod om ham. Det viste sig, at Yonson var dømt sexforbryder og havde undladt at registrere det, da han flyttede til amtet Monroe i Florida, selvom det er lovpligtigt at gøre i USA.

Han er nu sigtet for en række overtrædelser af loven, heriblandt spirituskørsel, at køre uden gyldigt kørekort, vold mod en betjent, at modsætte sig anholdelse med vold og at opgive falsk navn til politiet.

Han er desuden sigtet for ikke at have registreret sig som sexforbryder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: