Annonce:
Annonce:

Bilist stak af efter at have kørt familiefar ned: Nu er mand anholdt

Københavns Politi har anholdt en 45-årig mand, som er blevet fængslet for trafikdrabet

41-årige Torben Berner kom kørende på cykel, da en bil påkørte ham og han blev kvæstet. Han overlevede ikke.  Privatfoto
41-årige Torben Berner kom kørende på cykel, da en bil påkørte ham og han blev kvæstet. Han overlevede ikke. Privatfoto
Annonce:
Følg Krimi

En 45-årig mand er fredag blevet fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret og er blevet fængslet i 13 dage, sigtet for trafikdrab.

Det oplyser Københavns Politi, der har anholdt manden torsdag aften.

Manden var blevet anholdt efter at have været efterlyst i pressen, hvilket har ført til flere henvendelser til politiet.

- Vi fandt frem til ham ved hjælp af vidner, der så har ledt til efterforskningen af ham, fortæller politikommissær ved Københavns Politi Anne Katrine Kristensen.

Familiefar dræbt
Politiet formoder, at den 45-årige førte den sorte personbil, som 5. april kort før klokken 21 i krydset Ved Stadsgraven/Amagerfælledvej påkørte cyklist og familiefar Torben Berner.

Bilisten flygtede fra stedet og Torben Berner blev bragt på hospitalet livsfarligt kvæstet.

Annonce:

Seks dage senere måtte lægerne give op. Torben Berner, der er far til to små børn, døde på hospitalet omgivet af sine nærmeste.

Ekstra Bladet har tidligere talt med Torben Berners mor. Læs interviewet her: Familiefar døde: Her forsvinder flugtbilen

Ingen gennembrud i en måned
Politiet har i knap en måned kæmpet med at få et gennembrud i sagen. Torsdag aften kunne de så anholde den formodede gerningsmand.

- Vi har i denne her uge fået et helt konkret vidne, som vi har efterlyst i medierne. Han har nu henvendt sig, fortæller Anne Katrine Kristensen.

Det vigtige vidne i sagen var en person, der kørte efter gerningsmanden efter ulykken. Han havde taget et billede, som var meget vigtig i efterforskningen.

Blandt andet Ekstra Bladet har i den sidste uges tid skrevet om det vigtige vidne med politiets appel om, at han skulle melde sig.

Politiet appellerede også til, at folk, der kunne kende vidnet, som kørte i en speciel bil, ville hjælpe med at finde ham. 

Det lykkedes og vidnet gik til politiet.

Annonce:

- Sammen med andre oplysninger i efterforskningen betød det, at vi få dage efter, vi havde fået kontakt med vidnet, kunne anholde en person i sagen, siger politikommissæren.

I tv-indslaget kan du se den sorte flugtbil på vejen blinke og dreje til højre markeret med pil og forsvinde ud af billedet. En hvid ladvogn ses også køre lige ud. Den blev ført af det vigtige vidne, som politiet efterlyste og kom i kontakt med i denne uge.

Politikommissæren kan ikke komme nærmere ind på, hvor de fandt den anholdte, og om han nægter sig skyldig.

Opdateres...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: