Billister skøjter rundt: Flere motorveje lukket ned

Vejdirektoratet anbefaler, at alle trafikanter kører i rigtig god tid, da hastighedsbegrænsningerne er sat ned på grund af kulden

Flere trafikuheld har spærret for trafikken på E45 Østjyske Motorvej

Der er sket endnu et uheld på E45 Østjyske Motorvej i nordgående retning ved Hedensted. En lastbil blokerer anden vognbane og lækker dieselolie. Bilister skal køre fra ved 59 Dansk Transportcenter og derefter tage hovedvejen mod Horsens.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Se mere video på Local Eyes.

Desuden oplyser Syd- og Sønderjylland politi, at der har været et færdselsuheld på Sønderborgmotorvejen i det østgående spor. Trafikken bliver her ledt af ved afkørsel 10, oplyser vagtchef Ole Aamann, men ved stadig ikke, om der er nogen, der er kommet noget til.

Vejdirektoratet anbefaler, at alle trafikanter kører i rigtig god tid, da hastighedsbegrænsningen er sat ned på grund af det kolde vejr. De glatte veje skaber også kø flere steder - blandt andet på grund af de mange uheld.

Oprydningsarbejdet fortsætter ved Skærup
Oprydningsarbejdet efter uheldet syd for Skærup trækker desuden ud. Her holder en lastbil stadig på tværs og lækker dieselolie.

Politiet kan lige nu ikke oplyse, hvornår hele motorvejen genåbnes, men oplyser til Ekstra Bladet, at det ene spor nu igen er åbnet.

For at undgå at holde i kø, skal bilister, der kommer kørende i nordgående retning fra Fredericia, senest køre fra ved afkørsel 60A. Bilister, der kommer fra Kolding, skal senest køre fra ved afkørsel 63. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Øresundsbroen er spærret
Øresundsbroen er lige nu spærret i begge retninger, da vejret gør det for farligt at køre på den.  

Det oplyser Vejdirektoratet til Ekstra Baldet. 

- De har gjort det for at forebygge uheld, siger Mette Nedergaard fra Vejdirektoratet.

- De kan ikke styrer det på broen lige nu, og de er ikke muligt at salte sig ud af problemet, siger hun. 

Vejdirektoratet ved ikke endnu, hvornår broen åbner igen.