Annonce:
Annonce:

Bizar strid om gækkebreve: 25-årig sigtet for vold og påkørsel

Sydsjællands Politi efterforsker i øjeblikket en sag om gækkebreve, overfald og hasarderet kørsel

Annonce:
Følg Krimi

En påskestrid mellem to 12-årige drenge omhandlende gækkebreve kulminerede mandag aften, da en af drengenes far blev overfaldet med en flaske og et skilt af en 25-årig mand.

Den noget bizarre episode fandt sted i Karise på Sydsjælland, hvor politiet klokken 20.01 mandag fik en anmeldelse om overfaldet.

- Selve hændelsesforløbet står ikke helt klart endnu. Der er flere modstridende forklaringer, så det er svært at gå i detaljer endnu, fortæller vicepolitiinspektør Peter Damgaard til Ekstra Bladet.

Strid om gækkebreve
Politiet ved indtil videre, at konflikten er startet mellem to 12-årige drenge, der hen over weekenden var blevet uvenner, fordi der eftersigende var opstået uenigheder om nogle gækkebreve.

Forældrene til drengene havde forsøgt at redde trådene ud, men det forværrede blot situationen.

Annonce:

Mandag aften kørte en 25-årig mand, som er kærester med en søster til en af drengene, afsted for at overfalde den 58-årige far til den anden dreng. Først havde han slået ham med en flaske, som blev knust i sammenstødet med mandens hoved. Efterfølgende havde han forsøgt at slå med et skilt.

- I forbindelse med den tumult, der var, brugte den sigtede - i hans version - skiltet til at forsvare sig selv, fortæller Peter Damgaard.

Hvilket skilt, der er tale om, og hvor det er kommet fra, kan han ikke sige noget om.

Fodgænger kørt ned
Den 25-årige var efterfølgende kørt videre, men det var sket på så hasarderet vis, at han havde ramt en fodgænger. Vicepolitiinspektøren oplyser, at fodgængeren dog slap uskadt fra sammenstødet.

Klokken 1.05 natten til tirsdag anholdt Sydsjællands Politi den 25-årige.

- Vi har ikke fremstillet ham i grundlovsforhør, fordi hændelsesforløbet ikke står helt klart efter afhøringerne. Derfor har vi løsladt ham igen, fortæller Peter Damgaard.

Annonce:

Han fortæller, at den 25-årige mand vil blive sigtet for både kvalificeret vold, og for at forvolde fare for liv eller førlighed ved at påkøre personer på fortovet.

Den 25-årige indrømmer at have kørt hasarderet, men til forholdet om kvalificeret vold påstår han, at der var tale om selvforsvar.

Sydsjællands Politi mangler stadig at afhøre den 58-årige far, der i øvrigt ikke kom nævneværdigt til skade under overfaldet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: