Bizart trekantsdrama om hund: Kidnappede ekskærestens NYE kæreste

En kontrovers om en hund udviklede sig til en regulær kidnapning

Følg Krimi

Et trekantsdrama af dimensioner udspillede sig, da en kvindes ekskæreste kidnappede hendes nye kæreste. Kontroversen, der udløste dramaet, skyldtes en hund, som kvinden havde haft med sin ekskæreste.

I dag fandt Retten i Hillerød ekskæresten og hans bror skyldige, og de blev blevet idømt seks og syv måneders ubetinget fængsel. De to blev fundet skyldige i grov vold, trusler, ulovlig tvang, brugstyveri af en personbil og frihedsberøvelse af en 23-årig mand. Desuden blev den ene af brødrene dømt for besiddelse af hash og en kniv samt kørsel uden kørekort.

Episoden fandt sted 10. april i år på en tankstation i Allerød. Den 23-årige havde over telefonen aftalt at mødes med brødrene, men han var ikke bekendt med deres identitet. Baggrunden for mødet var en kontrovers om en hund, som den ene af brødrene havde haft med sin ekskæreste.

Mand kidnappet på tank og tæsket i flere timer

Da den forurettede mødte brødrene på tanken, blev han truet og smidt ind i bagagerummet på en bil, hvorefter brødrene kørte væk med ham og udsatte ham for vold og ydmygelser.

- Det er en meget grov sag, hvor den forurettede blev udsat for en voldsom frihedsberøvelse, der varede et par timer, hvorunder han blev slået adskillige gange og afstraffet med en lakstift, som kun havde til formål at ydmyge ham, udtaler anklager Anne-Mette Wedell Seerup fra Nordsjællands Politi.

- Jeg er derfor tilfreds med, at retten fandt begge de tiltalte skyldige i overensstemmelse med anklagemyndighedens påstand, slår hun fast.

Auto-lakstift i endetarmen
Efter brødrene havde smidt ekskærestes nye fyr ind i bagagerummet, udsatte de ham for yderligere vold, blandt andet slag med en lægtehammer. Derefter kørte de ud til et skovområde, hvor de tvang ham til at tage sine bukser af og stikke en auto-lakstift op i endetarmen, mens de så på.

Undervejs ringede brødrene desuden til ekskæresten fra den forurettedes telefon og truede med at udsætte hende for den samme vold, som den forurettede blev udsat for.

Den 23-årige modtog dommen, imens den 22-årige udbad sig betænkningstid med hensyn til anke.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag