Blev stukket ned og dræbt på sin første date

Det blev skæbnesvangert for 53-årige australske Keith Collins, at han tog på date med den 39-årige sygeplejerske Jovi Pilapil

Keith Collins sammen med datteren Aisling. Foto: Facebook
Keith Collins sammen med datteren Aisling. Foto: Facebook

Det blev skæbnesvangert for 53-årige australske Keith Collins, at han tog på date med den 39-årige sygeplejerske Jovi Pilapil.

Keith Collins blev nemlig overfaldet og dræbt med knivstik under stævnemødet, der fandt sted onsdag aften på en restaurant i byen Westfield Hornsby nordvest for Sydney, skriver Sydney Morning Herald.

Jovi Pilapils tidligere mand, Alexander Villaluna, kom pludselig ind i restauranten, fandt en kniv i køkkenet og gik til angreb på parret.

Sank bevidstløs sammen
Collins døde omgående af knivstikkene mens Jovi Pilapil blev ramt flere gange i brystkassen. Hun flygtede fra stedet, men sank kort efter bevidstløs sammen på grund af blodtabet.

Den 39-årige sygeplejerske Jovi Pilapil. Foto Facebook.
Den 39-årige sygeplejerske Jovi Pilapil. Foto Facebook.
 

Et kvarter efter blev gerningsmanden anholdt uden større dramatik, da han selv vendte tilbage til restauranten.

På Facebook har datteren Aisling publiseret et foto af hende og faderen sammen. Hun skriver blandt andet: Jeg elsker dig over alt på jorden far. Jeg vil altid være din pige.

Aisling mistede sin bror Aaron i 2013. Han døde, da hans lastbil ramte en el-mast.

Alexander Villaluna er blevet fængslet og han har ikke forsøgt at komme på fri fod mod kaution, skriver Sydney Morning Herald.