Blev ved med at plage om penge: Søn må ikke kontakte sine forældre i fem år

En 24-årig mand har fået ny dom for at bryde sit tilhold mod forældrene, som han gennem længere tid har chikaneret med natteopkald og tigget om penge

Matthew Kerley har nu fået ny dom for at bryde sit polititilhold mod familien.
Matthew Kerley har nu fået ny dom for at bryde sit polititilhold mod familien.
Følg Krimi

En 24-årig britisk mand, Matthew Kerley, blev sidste år idømt 32 ugers fængsel for chikane mod adskillige familiemedlemmer, som han konstant havde kontaktet og plaget om kontanter.

I den forbindelse sagde mandens far, 60-årige Paul, ja tak til et polititilhold mod sønnen, som dermed ikke måtte tage kontakt i fem år, efter hans chikanerende adfærd havde efterladt farens kone, 51-årige Coreen, i en tilstand af stress og angst.

Men på trods af polititilholdet fortsatte Matthew Kerley med at plage sine forældre. Det er kommet frem i retten i Southampton, skriver flere britiske medier, blandt andre Mirror.

Opkald og beskeder om natten
Her har anklager Liam Hunt fremlagt, hvordan den 24-årige søn kunne finde på at ringe 30 gange i løbet af en dag – hvoraf flere af opkaldene fandt sted om natten.

Selvom han ikke måtte, blev den unge mand ved med at tigge om kontanter og løj om, hvad han skulle bruge pengene til.

- Han sagde til sine forældre, at han havde en jobsamtale og havde brug for at barbere sig, men at hans barbermaskine var gået i stykker halvvejs igennem.

- Han bad sine forældre om penge, hvilket de gav ham, men så dukkede han op med fuldskæg, siger anklageren, som fortæller, at sønnen udover utallige opkald også sendte flere beskeder, hvor han kritiserede forældrene for derefter at bede om flere penge.

Har fået en ven
Matthew Kerleys forsvarer, Julie Macey, mener, at det er en formildende omstændighed, at hendes klient har fået meget ud af sin tid i ungdomsfængsel.

- Han ser meget sundere ud nu, end han gjorde, da jeg så ham for tre uger siden.

- Selvom han ikke måtte kontakte sine forældre, var det deres bankkonto, hans overførselsindkomst blev sat ind på. Det, mener jeg, er fikset nu, siger Julie Macey, der også lægger vægt på, at hendes 24-årige klient nu har en ven, som han kan være hos.

Matthew Kerley er nu blevet idømt 12 måneders samfundstjeneste for at bryde sit polititilhold.

En 20-årig mand, også fra England, har fået sin dom for ekstremt kontrollerende adfærd mod sin kæreste, som blandt andet blev nægtet at gå i bad, børste tænder og tage rent tøj på.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.