Blodig drabssag: Fire personer sigtes for drab

De fire personer - tre mænd og en kvinde - vil i dag klokken 12 blive fremstillet i grundlovsforhør

De fire personer, der i går blev anholdt i forbindelse med drabet på en 58-årig mand, som blev fundet dræbt i sit hjem i Gunderup lørdag, er alle fire blevet sigtet for drab.

Det fortæller anklager ved Nordjyllands Politi Karina Skov til Ekstra Bladet.

- De vil alle fire blive sigtet for drab, men mere kan jeg ikke sige lige nu.

Alle fire vil i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring klokken 12.

Teknikere og retsmedicinere er på gerningsstedet for at undersøge de nærmere omstændigheder omkring drabet. (Foto: René Schütze) Krimi 58-årig dræbt med slagvåben - naboer i chok

Drabet blev opdaget, da Nordjyllands Politi lørdag ved middagstid fik en melding om, at en mand gik rundt på gaden indsmurt i blod og med et slagvåben i hånden. Da politiet ankom til stedet, fortalte manden, at han havde dræbt en person, hvorefter han fulgte politiet til gerningsstedet. Efterfølgende blev den 39-årige mand anholdt.

Senere lørdag udviklede sagen sig, da politiet anholdt yderligere tre personer. Det drejer sig om en 52-årig kvinde og to mænd på henholdsvis 39 og 32 år.

Den dræbte 58-årige fra Gunderup skulle angiveligt tidligere have haft besøg af et tæskehold. (Foto: René Schütze) Krimi Flere personer anholdt i drabssag

Hvad motivet for drabet er, er endnu uvist, men en borger har fortalt Ekstra Bladet, at den dræbte tidligere har haft nogle ’ubehagelige mennesker’ på nakken af endnu ukendte årsager.

Derudover skrev TV2/Nord lørdag aften, at mediet har været i kontakt med borgere, der kan berette om, at der for tre-fire år siden var et tæskehold på besøg på den dræbtes bopæl, hvor de bankede på vinduerne med køller.

Den oplysning indgår nu i en del af efterforskningen.

– Ja, vi har fået de samme oplysninger som jer, og det er naturligvis noget, vi undersøger, og som også indgår i efterforskningen, sagde efterforskningsleder Lars Nørskov Jørgensen lørdag.