Bølge af livsfarlig hjul-hærvæk fortsætter

Forhjul skruet løs på DSB-ansats bil tæt på politigården i Aarhus

Løsnede hulbolte var årsagen til, at 19-årige Alexander Holzendorff forleden kørte galt i nærheden af Holbæk. Den unge bilist kom ikke alvorligt til skade, men ulykken kunne være endt langt værre. (Foto: Alexander Holzendorff)
Løsnede hulbolte var årsagen til, at 19-årige Alexander Holzendorff forleden kørte galt i nærheden af Holbæk. Den unge bilist kom ikke alvorligt til skade, men ulykken kunne være endt langt værre. (Foto: Alexander Holzendorff)
Følg Krimi

En personbil, som var parkeret på en DSB-parkeringsplads bag rutebilstationen i Aarhus, fik sent lørdag aften eller tidligt søndag morgen løsnet alle fem hjulbolte på det ene forhjul.

Dermed er den livsfarlige dille med at skrue hjulbolte løs på tilfældige biler nået uden for Sjælland.

En 54-årig kvinde skulle natten til søndag hjem fra arbejde og hentede derfor sin bil, der stod parkeret bagved Rutebilstationen i Aarhus og blot 100 meter fra Aarhus Politigård.

Rattet rystede
På vejen hjem hørte kvinden støj fra bilen. Hun holdt ind til siden for at kigge nærmere på, hvad årsagen kunne være. Men hun kunne ikke umiddelbart finde kilden til larmen og kørte derfor forsigtigt hjemad, selvom rattet begyndte at ryste.

Søndag morgen opdagede kvindens mand, at alle fem bolte sad løse på venstre forhjul. Bilen har holdt parkeret på en parkeringsplads for DSB-ansatte i tidsrummet mellem kl. 20.12 lørdag aften og kl. 03.35 søndag.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner i området, der kan have set nogen vise interesse for de parkerede biler, og som måske har set nogen pille ved bilen.

Flere løse hjul i Jyllinge
Den livsfarlige dille har især florereret på det vestlige Sjælland. I Jyllinge opdagede en 76-årig mand i lørdags, at fem bolte var blevet løsnet på hans personbil. Det var tilsyneladende sket, mens bilen holdt parkeret ved Jyllinge Centret, men den 76-årige opdagede det først, da han kørte derfra. Der skete dog ikke noget med hverken anmelderen eller bilen.

Lørdag eftermiddag opdagede en anden bilejer fra Jyllinge, at samtlige hjulbolte på hans personbil var blevet skruet løse natten til fredag.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.