Børn og forældre i voldsom frontal-ulykke: De skal have arbejdsro

Flere personer er hårdt såret, efter to personbiler kørte sammen fredag eftermiddag

Ved du noget? Send os dit tip til 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

En person er i livsfare, mens en anden er svært tilskadekommen efter to personer torpederede hinanden fredag eftermiddag kort efter klokken 15.00.

I bilerne befandt sig også to mindre børn, der dog ser ud til at slippe med livet i behold.

Se mere video på localeyes.dk

Ulykken skete, da de to personbiler kom kørende i hver sin retning på Rute 11 Holstebrovej nord for Skjern, da de af ukendte årsager kørte frontalt sammen.

- Trafikken er standset i begge retninger på ubestemt tid. Vi har sendt en del redningsmandskab til stedet. Der er tale om et voldsomt uheld, siger vagtchef Allan Riis til Ekstra Bladet.

Politiet har endnu ikke overblik over, hvordan de involverede er i relation til hinanden, men føreren af de to biler er henholdsvis en 25-årig mand og en 67-årig kvinde.

De to voksne er fragtet til henholdsvis Herning Sygehus og Aarhus Kommunehospital og er begge i livsfare.

I hver af de to biler, befandt sig et barn.

Der er tale om børn på fire og ni år. De er bragt med deres familiemedlemmer til de respektive sygehuse, men er ifølge vagtchefen udenfor livsfare.

Ulykken skaber store trafikale udfordringer på stedet. Hovedvejen er spærret i begge retninger og politiet opfordrer til, at man finder alternative ruter.

Klokken 19.18 oplyser Midt- og Vestjyllands Politi at man inden klokken 20.00 forventer at genåbne trafikken på strækningen, der ellers har været totalt afspærret.

Samtidig oplyser han, at der intet nyt er om de tilskadekomnes tilstand.

- Vi giver hospitalspersonalet arbejdsro, lyder det fra Allan Riis.